2821
2789
عنوان

😔😔😔دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 49 پست
باشه معذرت میخوام فکر کردم منظورتون علکیه 

ب نظر من این آقا هنوز موقع زن گرفتنش نیست!

ایشون کمبود محبت شددید دارن،از پدرومادرش تحقیروبی احترامی زیادی نسبت به خودش دیده،محاله همچین پسری به بلوغ عقلی جهت تشکیل خانواده وخوشبخت کردن یه نفردیگه رسیده باشه!

این آقا هنوز ازدواج نکرده اخلاقشو اینجوری نشون میده بعد ازدواج( که ببخشید,خرش که از پل رد شدوهمه چی تموم شد) تا مرز خودکشی میبرتت...

شما خودت پدرومادرداری ،خودت قدرت اختیاروتصمیم گیری داری،بچه نیستی ،که یه آدم غریبه اینطوری بخاد برات تصمیم بگیره که کی خیانت میکنی،کی حق داره کتکت بزنه ،کی بهت تهمت بزنه و....

این آقا پسر یه پسر بچه ی عقده ایه که بزرگ نشده هنوز ،مقصر هم خودش وپدرومادرش هستن...

خودتو از رابطه بااین آقا بکش بیرون لطفا 

نزار تو جوونی به خودکشی فکر کنی....

🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ب نظر من این آقا هنوز موقع زن گرفتنش نیست! ایشون کمبود محبت شددید دارن،از پدرومادرش تحقیروبی احترام ...

خیلی ممنونم از حرفاتون و نصیحتتون ولی ب شدت تو این هفته دارم ازش دوری میکنم خدا کمک کنه دیگه تمومش میکنم 

واای دختر تو داری زندگی و اینده خودتو نابود میکنی 

همچین نگران از دست دادنشی ک انگار پسر دیگه نیس

مگه مجبورت کردن باهاش ادامه بدی؟ ولش کن بره بابا 

بعدا ک زنش بشی میفهمی ما چی گفتیم.. همین الان بگو بره دنبال زندگیش.. نزار بعدا پشیمون شی

واای دختر تو داری زندگی و اینده خودتو نابود میکنی  همچین نگران از دست دادنشی ک انگار پسر دیگه ...

دست بزنشو با حرف و نصیحت ترک کرده مطمنم میتونم بقیه رفتاراشو عوض کنم نمیتونم کل زندگیمو تو یه تایپک بنویسم وگرنه اونم خیلییییییی رفتارای خوبی داره ک بی وجدانیه اگر کمکش نکم حالا که تونستم او دست بزنشو خوب کنم میتونم بهش کمک کنم . بخاطر من رفت سربازی بخاطر من با خانوادش دعوا میکنه مریض شدم یه هفته تو بیمارستان تکون نخورد با این شرابط بد دختر عموم میگفت همش تو حیاط گریه میکنه و دعا میکنه سساعت های ملاقات میومد پیشم گریه میکرد نمیتونم اونارو نادیده بگیرم

2790
2823
2791
2779
2792