2821
2789
عنوان

😔😔😔دست بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 49 پست

دختر خوب ماشالا تو اجتماعی، دستت تو جیب خودته،برای زندگی بهتر خودتم شده برو پیش مشاور و همه اینایی که اینجا گفتی رو به مشاور بگو،راهنمایی ات میکنه 

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز نامزد نکردی و به خودش اجازه میده کتکت بزنه؟؟و شما نمیخوای از دستش بدی؟؟قبل از اون آقا یه فکری به حال خودت بکن.حتما پیش یه روانشناس برو

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بیخیالش شو

روزی میرسه که هزار بار آرزو میکنی برگردی  به این روزا و ردش کنی بره

مگه زنذگی کشکه؟

واقعا طاقتش داری هر روز تهمت بشنوی و کتک بخوری؟ 

مثلا فک کن جلو بچت بهت بگه هرزه و بزنتت؟

اینم شد زندگی آخه؟

ادم قحطه؟ 

بکش بیرون ازش

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

کتک میخوری توی دوستی؟

اون که تربیت نشده و وحشی هست که دست بزن داره

شما چه مشکلی داری که دست بخور داری ؟

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2790
2823
2791
2779
2792