2821
2789
عنوان

😔😔😔دست بزن

494 بازدید | 49 پست

سلام دوستان من یه دختر ۲۰ ساله م یه پسری توی زندگیمه ۲۱ سالشه دو سالشه خیلی همو دوستداریم حتی اومد خواستگاریم اما خانوادم بخاطر سربازی جواب رد دادان الانم بخاطر من رفته سربازی خیلی دوسش دارم فقط بیش از حد شکاک و حساسه ۲ ساله ک باهاشم اما بهم اطمینان نداره خدا شاهده دوساله بجز حقیقت چیزی بهش نگفتم ولی خیلی حساسه حتی بیشتر اوقات بخاطر چیزای علکی با مشت و لگد منو میزنه من سر کار میرم ب اونجایی ک کار میکنم گفتم ک نامزدی کردیم سربازیشم افتاده شهر خودمون هر روز سر کار میاد دنبالم وله میگه نه تو داری بهم خیانت میکنی تو کسیو تو محل کارت داری هزار بار پیش اومده خسته از سر کار اومدم اومده دنبالم در حد مرگ کتکم زده مطمنم ک دوسم داره ولی نمیدونم چکار کنم نمیخوام از دستش بدنم وقتی منو میزنه بازم خودم بهش زنگ میزنم واقعا ی راهنمایی میخوام 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونو ولش کن خودت به یه روانشناس مراجعه کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

تو ادامه رابطت تجدید نظر کن. 

این بهترین راهنمایه. 

کسی که انقدر شکاک هست و دست بزن داره سلامت روان نداره. 

سخت درست میشه حتما باید تحت درمان باشه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
2790
2823
2791
2779
2792