ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول که لیدوکائین زدن به صورتم نایلون گذاشتن نیم ساعت موند، بعد که بیحس شد اول سابسیژن انجام داد بعدم لیزر...چون دو تا کار بود بیحسیش کم شده بود خیلی درد داشت... دیگه لیزر نمیرم فقط میکرونیدلینگو ادامه میدم تا خوب شه...قبل لیزر یه جلسه میکرونیدلینگم پیشش رفته بودم
دقيقا يكساله كه انجام دادم،الان صورتت بايد كبود و زخم باشه،مدام ترميم كننده بزن،حموم تا سه روز نرو، من بعديكسال هنوز صورتم حساسه بايد همش ضدافتاب بزنم حتي تو خونه، صورتت تا چهل روز عاليه و اثري از چاله ها نيست اما دوباره برميگرده ،شايد بگم 40درصد راضي ام،اميدوارم نتيجه بده واست،فقط ليزر رو انجام نده ديگه
دقيقا يكساله كه انجام دادم،الان صورتت بايد كبود و زخم باشه،مدام ترميم كننده بزن،حموم تا سه روز نرو، ...
دقیقا، الان صورتم ورم کرده و زخمه.... دیروز تا حالا یدونه ترمیم کننده مدیلنو تموم کردم دارم دومی رو استفاده میکنم🤐 جدا بعد از ۴۰ روز برمیگرده دوباره؟؟؟!😥 شما هم سابسیژن و لیزر انجام دادین؟؟
دقیقا، الان صورتم ورم کرده و زخمه.... دیروز تا حالا یدونه ترمیم کننده مدیلنو تموم کردم دارم دومی رو ...
اره co2 سابسيژن همزمان،يه جلسه فقط رفتم،ترسيدم باز برم،خيلي مراقبتش سخته،صورتم تا يك ماه قرمز بود ،نميشد جايي رفت،اتا وقتي كه ورم داره صورت صافه،من رفتم دكتر گفت بعداز دوماه ممكنه تغيير كنه بعد اون ديگه برنميگرده، كه دقيقا ديدم ورم خوابيد اون چاله ها معلوم شدن اما نه به شدت قبلش
وای تا یک ماه😲 دکتر بمن گفت تا یکهفته ورم و کبودی هست بعدش خوب میشه... من جمعه اون هفته مهمون دارم ...
ببين بري حموم زخم هات ميريزه ديگه پوستت نمايان ميشه، اما تا يك ماه صورتت يه هاله ي صورتي داره،واسه من اينطور بود، بعد يه هفته كه دكتر گفت برم پيشش بهم ويتامين سي داد
۲۵ سالمه ... نه بابا زنتیک پوست و موم خیییلی چربه و از ۱۲ سالگی جوش میزدم تا حالا که ۲ تا بچه هم دارم...الان دوره دومه راکوتان میخورم .. دوره اول تو ۱۶ سالگی خوردم