2777
2789
شما براتون ژل تزریق کرد؟

نه عزیزم، اتفاقا پریروز که رفتم مطب مزونیدلینگ انجام دادم بهش گفتم چیکار کنم که جای جوشام خیلی بهتر بشه دیگه خسته شدم روش دیگه ای نیس که بهتر جواب بده گفت میتونی بیای چربی تزریق کنی توی گونه هات ، هم صورتت که لاغره پرتر میشه هم جای جوشات کمتر مشخص میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم، اتفاقا پریروز که رفتم مطب مزونیدلینگ انجام دادم بهش گفتم چیکار کنم که جای جوشام خیلی بهتر ...

بنظرمن همش الکیه کلی هزینه کردم دستگاه میکرونیدلینگ گرفتم اصلا جواب نگرفتم یه هفته پیش رفتم دو میلیون چهارصد دادم سابسیژن کردم با تزریق ژل و بوتاکس پیشانی حالا جای جوشام تغیر نکرده ک هیچ ابروهامم موقع بالا داون فقط دمشون میره بالا و شیطونی میشن زیادی هم بالا میرن باید تا ابد این دردو تحمل کنم

بنظرمن همش الکیه کلی هزینه کردم دستگاه میکرونیدلینگ گرفتم اصلا جواب نگرفتم یه هفته پیش رفتم دو میلیو ...

خوب بوتاکس که دائمی نیست، بعد از یه مدت اگه شارژ نکنی اثرش میره... منم چند بار تا حالا لیزر و مزونیدلینگ رفتم ولی تاثیر خاصی نداشته همش میگم ادامه بدم شاید بهتر شه ولی فرقی نمیکنه، قیمتاهم که همه سر به فلک کشیده😔 هعععی... آرزوی پوست خوب داشتن به دلم موند

خوب بوتاکس که دائمی نیست، بعد از یه مدت اگه شارژ نکنی اثرش میره... منم چند بار تا حالا لیزر و مزونید ...

ای داد بیداد منم همینطور . هنوزم میگم برم جای دیگه سابسیژن کنم با تزریق ژل این دل لامصب نمیخواد قبول کنه پوستم خوب نمیشه

ای داد بیداد منم همینطور . هنوزم میگم برم جای دیگه سابسیژن کنم با تزریق ژل این دل لامصب نمیخواد قبول ...

من رفتم تو فکر تزریق چربی، ولی نمیدونم کجا برم کارش خوب باشه

من واسه اسکارپوستم از تجربیاتم براتون بگم.حدود 15 سالی هست که متاسفانه درگیراسکار آکنه هستم. تو این مدت هر زمان که تعطیلاتی بود و میتونستم مراقبت کنم اقدام به میکرونیدلینگ با کوکتل میکردم و این اواخر دستگاه خانگی شو از دیجی کالا خریده بودم و خودم از ویدیو های اینترنت اموزش دیده بودم و استفاده میکردم.بیش از 7 جلسه یا بیشتر میکرونیدلینگ تو کلینیک و خونه انجام دادم.میکرودرم ابریژن هم هر چند ماه .که باعث لیفت و روشن کردن صورتم میشد اما خوب نتیجه میکرونیدلینگ خیلی ماموس تر بودرو تو این مدت حدود50 درصد بهبودی اسکار داشتم اما بعد از جستجوتو اینترنت کلینیک جردن رو پیدا کردم واسه سابسیژن دیگه همه راه ها رو رفته بودم حتی چند جلسه کربوکسی گفتم این راهم میرم بعد تو اینستا بهشون پیام دادم که ازم عکس خواستن که براشون ارسال کردم . بعد از جلسه مشاوره بهم گفتن میکرونیدلینگ شوخی بیش نیست کنار این درمانها که برام سابسیژن با کانولا و لیز co2 فرکشنال توصیه کردند.که یک هفته بعد با کلی امید اومدم کلینیک جردن در انتظار بهترین نتیجه بودم چون یکی از بهترین کلنیک ها رو انتخاب کرده بودم اما بهم گفتن خود دکتر نیلفوش زاده اصلا عمل انجام نمیدن و گفتن دکترحنیف نیا تو کلینیک واستون انجام میدن و کارشون خوبه و به من اطمینان دادن منم راهی نداشتم دکترحنیف با عجله اومد و شروع به کار کرد توکلم به خدا بود تمام صورتم امپول زد ورم عجبی گرفت صورتم و کانولا بود که با سرعت و شدت تمام زیر پوستم حرکت میکرد به قدری شدت حرکات بالا بود که صدای نفس نفس دمتر میومد مثل یه  گوسفند قربونی شده بودم زیر دستش و در حین عملم از شدت حرکات کانولا خم شد که دکتر انداخت کنارو یه پک نو باز کرد در حین سعی داشت ارومم کنه که نتیجه میگرم و این بهترن روش درمان اسکار هست و زجر کشیدنش به نتایج بعدش میارزه .بعلت حجم زیاد داروهای بیحسی دچار لرزشدید شده بودم و مخم خیلی دیگه کار نمیکرد فکم باز نمیشد اب دهنم حتی نمیتونستم بدم پایین و داخل دهنم تماما ورم بود و صورتم مثل یه سیب زمینی بزرگ.قرمز ومتورم شده بود بعد برام لیزر کرد اون شب بدترین شب عمرم بود به بدترین حالت ممکن شکنجه شده بودم. چشمم به آینه افتاد بسیار ترسناک و وحشتناک شده بودم اما در پس این اتفاقات و تحمل رنجش نتایج روشنی رو تو ذهنم تصور میکردم.چند روز اول  که صورتم ورم شدیدی رو تجربه میکرد دو هفته هم مراقبت بسیار شدید داشتم جلو مونیتور هم ضد افتاب میزدم و تقریبا ترمیم کننده و ضد افتاب از دستم نمیفتاد و تمام اون دو هفته رو خونه نشین شده بودم بعد از دوهفته ورم کم کم خوابید اون دو هفته صورتم توپ قلقلی  قرمز بود و اثار اسکار دیگه دیده نمیشد و تا حد هم خوشحال بودم فکر میکردم دیگه با اسکارها صورتم خداحافظی کرده اما خیال باطلی بیش نبود به مروراز هفته سوم ورم کمتر و کمتر شد  تا یکماه که ورم کاملا خوابید الان که دارم این مطالب رو مینویسم دو ماه از عملم گذشته فکر میکنین الان که دو ماه گذشته چند درصد بهبود داشتم.اطرافیانم گفتن هیچی اما من که به نتایج امیدوارتر بودم عکسهای قبل از عملمو داشتم و در شرایط نوری برابر خودمو با دقت عرض یاب میکردم دنیا سرم خراب شده بود بله درست بود با اون همه شکنجه و هزینه و وقتی که ازمن گرفت متاسفانه صفر درصد هم بهبودی نداشتم فقط پوستم شل و افتاده تر شده بود.که براشون ارسال کردم وخوشونم تایید کردن گفتن دوباره مراجعه کنین اما دیگه پولی برام نمونده اگه این روش میخاست جواب بده  یک درصد داده بود یه دکتر دیگه مراجعه کردم گفت نهایتا 20 درصد شاید بهتر بشه به نظرم پول و وقتتون روتو جیب این دکترها که فقط اسم در کردند نکنین

سلام گلم نتبجه هم گرفتی؟

سلام عزیزم خیلی کم نتیجه گرفتم شاید ۲۰ ۳۰ درصد ادامه هم ندادم دیگه

رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت tca باید انجام بدم حالا نوبت زدم برم tca... احتمالا تزریق چربی هم انجام بدم، البته گفت تزریق چربی هیچ تاثیری برا جاجوشا نداره ولی خوب بخاطر لاغر بودن صورتم دوس دارم انجام بدم

سلام عزیزم خیلی کم نتیجه گرفتم شاید ۲۰ ۳۰ درصد ادامه هم ندادم دیگه رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت tca با ...

سلام عزیزم

شما درمانتون ب کجا رسید؟و راضی بودین؟

من خودم سال ۹۹ پیش دکتر اصیلیان یه حلسه سابسیژن و سه جلسه میکرونیدلینگ و لیزر انجام دادم اما منم حدود ۲۰ درصد نتیجه گرفتم ضمن اینکه دوبارم جوش زدم میخوام برم دوباره

راستی من شنیدم فیلر از چربی بهتره ب لحاظ ماندگاری

اگه حوصله داشتی بیا بگو چ کردی؟

سلام عزیزم شما درمانتون ب کجا رسید؟و راضی بودین؟ من خودم سال ۹۹ پیش دکتر اصیلیان یه حلسه سابسیژن و ...

سلام عزیزم من درمان جاجوشارو ادامه ندادم ، منم دوباره دارم جوش میزنم فعلا دارم هفته ای دوتا دونه راکوتان میخورم، بعدم شاید رفتم تزریق چربی ، شاید بعد از تزریق چربی مزونیدلینگو ادامه بدم تا یکم نتیجه بگیرم

سلام عزیزم خیلی کم نتیجه گرفتم شاید ۲۰ ۳۰ درصد ادامه هم ندادم دیگه رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت tca با ...

سلام عزیزم خوب هستید؟ شما اصفهانید؟ اگر بله پیلینگ با tca انجام دادید؟ پیش کدوم دکتر؟

سلام عزیزم خوب هستید؟ شما اصفهانید؟ اگر بله پیلینگ با tca انجام دادید؟ پیش کدوم دکتر؟

سلام عزیزم بله اصفهانم

نوبت زدم برا tca ولی هنوز نرفتم. پیش دکتر رحیم زاده شاهین شهر نوبت زدم

سلام عزیزم بله اصفهانم نوبت زدم برا tca ولی هنوز نرفتم. پیش دکتر رحیم زاده شاهین شهر نوبت زدم

سلام عزیزم میشه درخواست منو قبول کنی؟؟؟؟ منم میخوام سابسیژن کنم و احتیاج به راهنماییت

دارم😘

خدایا تو بساز؛ تو بسازی قشنگ تره 🕊🌱