بزار یکی دیگه بگم خونه خالم روبروی قبرسونه سوار ماشین شدیم نزدیکای نصف شب بود داشتیم بر میگشتیم یه مرد دراز لباس سفید تنش بود روی یکی از قبر ها وایساده بود اصلا حرکت نمیکرد همه مون دیدیمش
منم چندین بار دیدم یکیش همیشه خونمونه برام چندبار شارژ ایرانسل هم فرستاد واقعیتها تاپیک اولم کامل توضیح دادم مرد بلند لاغر لباس سفید دور سرش هم پارچه سفید چسبیده شبیه انگار باندپیچی شده جای چشم و دهنش و گرد خالی وحشتناک بود همش هم میومد می دیدمش تو صورتم فوت میکرد. خودم نمیدونم چجوری سکته نزدم. دوماه پیش تو خونه بلند گفتم من ازت میترسم من که بهت ازار نرسوندم توهم نرسون هیچوقت دیگه خودت بهم نشون نده من میترسم خداروشکر از اونموقع ندیدمش
سه شب ساعت سه شب شارژ پنج تومنی ایرانسل می فرستاد یه مدت عادت کرده بودم شب برنزه میگرفتم چون بمن خیلی دانلود میکنه خودم یک یا دو ساعت استفاده میکردم بقیش میزاشتم برا اون. یه شب کارآمد کردم خوشحال نیستم گوشی دیدم پول تو سیم کارتم تموم شده یهو شارژ اومد شب اول گفتم اشتباه سه شب کرد شب چهارم خودش نشون داد دیگه گفتم نمیخوام نفرست.
گلم همین که توی تاپیکش پست گذاشتی رو یه آدم دروغگو و بی ریشه میبینم..گیر داده بود توی تاپیک لباس گذاشتن هاش که آرررره کرمانشاه لر نشینه و لر کلهر هستن! درصورتی که منی که اصالت هفت جد و آبادم کورد کرمانشاه بوده شاخ درآوردم.میگفتم کلهری یعنی کوردی!کرمانشاه یعنی کورد زبان ولی قبول نمیکرد هی ادعای دانایی داشت..خیلی متوهم و نژاد پرسته انشالله هرچی باعث تفرقه شده تو تاپیک هاش و سعی در بزرگ بینی خودش و کوچیک نشون دادن بقیه داره انشالله در زندگی آیندش اون تفرقه ها سرش بیاد دونه دونه..
برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم