2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باغ بابام کنار قبرستونه.بابام داشته تو باغ کارمیکرده دیده دوتا بچه سری قبری نشستن گریه میکنن میره جلو میگه گم شدین .حرف نمیزنن بابامم دستشونه میگیره ک ببره ی جور کمکشون کنه .بچه ها همونجور ک دست بابامو گرفتن غیب میشن

از خونه مادربزرگم برمیگشتیم تو خونه یکم تاریک بود میخواستم برم تو اتاقم یکی رو دیدم جلوی در گفتم شاید مادرمه ولی رفتم نزدیکتر دیدم یه زنه کوتوله اس یه بچه بغلشه صورتش اونور بود ندیدم چنان جیغی زدما رفتم تو اون اتاق دیدم مامانم همونجاس گفت چی شده منم براش تعریف کردم رفت دید هیچی نبود

من یبار یکی دیدم گفتم بسم الله  یهو اومد زد رو شونم گفت حاجی خداییش تو دیگه با این فیست نمیخو ...

😂😂😂

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

جاریم گفت تو خونم با خواهرم تنها بودیم بابام اینا بیرون بودن گفت داشتین غیبت اهالی خونه رو میکردیم خداهرم گفته فلانی بسه محمد برلدر شون خونس میگه نه خودم دیدم رفت بعد خواهرش گفته الان دیدم ااز روی چهار پایه اتاق پرید میرن نگاه میکنن کسی نیس وحشت کرده بودن البته اون منطقه از شهر قببا قبرستون یهودیا بوده

انسانم آرزوست