2789
شما باید 1440  تا  بگیری

اها دست درد نکنه . یعنی ۱۴۴۰برای هفته ای ۱کیلو 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کم میخورم  از صبح هم سرکارم یکسره تحرک دارم  ولی همش چاقم

من اینجوری بودم خیلی کم لاغر میشدم . ۴۰ روز اسپند خوردم . بدنم گرم شد . لاغر شدم. البته از یه دکتر طب سنتی حرف زدم گفت اسپند بخور 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
عزیزم تو پست هام ب بچه ها توضیح دادم تا حدودی. اگه جایی رو متوجه نشدی یا سوال دیگه ای داشتی بگو که ...

گلم من زیر هزار تا میخورم در روز مثلا یه روز ۷۰۰ مثلا ۹۰۰تا میخورم فرداش میبینم چند گرم اضافه کردم دلیلش چیه ؟ 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
اسپند چجوری خوردی ؟

یه قاشق چای خوری . میشستم قورت میدادم . نباید جویده بشه . البته برا من خوب بود شاید برا کس دیگه ضرر داشته باشه 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
گلم من زیر هزار تا میخورم در روز مثلا یه روز ۷۰۰ مثلا ۹۰۰تا میخورم فرداش میبینم چند گرم اضافه کردم د ...

برای کاهش باید دقیقا طبق فرمول کالریت رو ببندی. ن کمتر ن بیشتر.

اگه بیشتر از مجازت بخوری وزنت زیاد میشه.

اگه کمتر از مجازت بخوری بعداز ی مدت وزنت استپ میکنه و تا رژیم شوک نگیری حتی یک گرم هم کم نمیکنی. رژیم شوک هم خیلی سخته.

دقیقا همون اندازه مجازت بخور عزیزم. نگران نباش کم میکنی.

برای کاهش باید دقیقا طبق فرمول کالریت رو ببندی. ن کمتر ن بیشتر. اگه بیشتر از مجازت بخوری وزنت زی ...

خوب الان من بکنمش ۱۴۰۰یهو چند کیلو اضافه نکنم