2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 85 پست
به نظرم بسیار کار پسندیده اییه  چه فرقی میکنه ما عاشق کسایی هسنیم که هیچ نسبتی باهاشون نداریم& ...

میدونی من الان چهار ساله بچه دار نشدم 

یه وقتی میگم اگه قرار باشه سالها منتظر باشم خیلی سخته

خب اگه ادم یه بچه بیاره خیلی خوبه که 

مگه چه فرقی داره

فقط شوهرم راضی نمیشه نمیدونم چکارش کنم

... 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب اطرافیان چیزی نمیگفتن بهشون؟

نه اصلا بچه اقوام دور بود گذاشته بودنش پرورشگاه اینا رفتن آوردنش الان ۳۶ سالشه تقریبا از نوزادی آوردنش

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
جو اطرافشون چطور بود؟ بنظرم خیلی از اینکه ادم بی بچه باشه و همیشه منتظر؛ بهتره

اما واقعا واقعا نزار هیچ کس بفهمه آوردی با صحنه سازی بگو حامله ای اصلا نزار بفهمن چون آخر سر یه روزی به گوش بچه میرسونن و اون بچه آیندش سیاه میشه

بیشتر توضیح میدی؟ بد چرا؟

ازاقوام همسرم اینکاروکرد دختررسیدبه سن 15 سالگی موضوع روفهمید دنبال خانواده اش گشت بعدبا یه پسر اشناشد گفت یابااین ازدواج می کنم یامیرم دنبال خانواده ام ایناهم مجبورشدن قبول کنن بعدچندماه پسرگذاشت رفت .یکی هم پسراورد بزرگ که شد خانم فوت کرد پسر اقاهه روازخونه بیرون کرد دوتادیگه هم هستن فعلا اوناکوچیکن

یکی از آشناهای ما خانواده ی فوق العاده خوب و با شخصیتی بودند این کار را کردند،بعد که بچه بزرگتر شد ا ...

خب میدونی روش تربیت خیلی تاثیر داره

خیلی ها حتی بچه ای که مال خودشونه باعث بی ابروییشون میشه

... 🌱
میدونی من الان چهار ساله بچه دار نشدم  یه وقتی میگم اگه قرار باشه سالها منتظر باشم خیلی سخته ...

باید دو طرف راضی باشن،همینطور که داری درمان میکنی زمزمه کن در صورت بچه دار نشدن کار صوابیه و اینکه امیدوارم تو که قلبت پاکه خودت بچه دار شی

میدونی من الان چهار ساله بچه دار نشدم  یه وقتی میگم اگه قرار باشه سالها منتظر باشم خیلی سخته ...

دخترعمه شوهرم بعد ۱۳سال دوتا پشت سرهم گیرش اومد ولی بچه اوردنم خوبه واکه خوب تربیت بشه مشکلی برای اینده نیس

یوی از اعضای خانوادم بعد سالها ناباروری این کار و کردن بچه سه ماهه شد باردار شد خانم و الان یک سال تفاوت دارن با هم بزرگ شده دیگه من اون ودبیشتر دوست دارم تا بچه خودشون رو البته همه خانواده این حس و دارن هیچ فرقی با بچه خودت نداره