2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 85 پست
میدونی من الان چهار ساله بچه دار نشدم  یه وقتی میگم اگه قرار باشه سالها منتظر باشم خیلی سخته ...

اولا باید سنت بالا باشه و قطعا با مجوز دکتر ناباروری شما یا همسرتون تایید شده باشه 

وملک  به نامش کنید 

....

خیلی دنگ و فنگ داره 

چهار سال که چیزی نیست 

ان شااله به امام رضا خداوند بچه ی صالح و سالم به خودت میده اگه نشد وقسمتت نبود اونوقت اقدام کن 

خداوندا گاهی نگاهی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم منتظر بچه م بعد سقطمم فوبیای بارداری پیدا کردم

اتفاقا به همسرم میگفتم کاش بجای اینکه خودمون اقدام کنیم بریم بچه بیاریم اونم میگف من مشکلی ندارم 

ولی اینکه مثلا خانواده هامون اون رو مثل نوه خودشون قبول نداشته باشن و اونطور که به بقیه بچه ها محبت میکنن به اون محبت نکنن تنها عاملیه که اقدام نمیکنم واسه بچه آوردن از پرورشگاه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
باید دو طرف راضی باشن،همینطور که داری درمان میکنی زمزمه کن در صورت بچه دار نشدن کار صوابیه و اینکه ا ...

ممنونم عزیزم امید به خدا

ان شاالله اگه نشدم هم شوهرم راضی بشه بچه بیاریم هم ما بچه دار بشیم هم اون بچه مهر پدر و مادر رو تجربه کنه

... 🌱
اولا باید سنت بالا باشه و قطعا با مجوز دکتر ناباروری شما یا همسرتون تایید شده باشه  وملک   ...

اره گفته بود حداقل 30 ساله باشید

من یکی دو سال دیگه بهش میرسم

ناباروری هم الان چهار پنج ساله تحت درمانم 

امید به خدا ممنونم عزیزم

ان شاالله امام رضا نظر کنه بچه دار بشم 

ولی میگم اگه نشدم هم بچه اوردن از انتظار بچه دار شدن خیلی بهتره

... 🌱
من خودم منتظر بچه م بعد سقطمم فوبیای بارداری پیدا کردم اتفاقا به همسرم میگفتم کاش بجای اینکه خودمون ...

بنظرم وقتی ما بتونیم بپذیریم اونا هم می پذیرن

دیگه بچه بچه س دیگه ، همه شون معصومن 

کاشکی این فرهنگ جا افتاده تر بود

مخصوصا تو خونواده های سنتی خیلی بدتره 

میگن بچه معلوم نیس مال کیه دارن بزرگ میکنن

... 🌱
بنظرم وقتی ما بتونیم بپذیریم اونا هم می پذیرن دیگه بچه بچه س دیگه ، همه شون معصومن  کاشکی این ...

ما که خیلی دوستش داریم اما متاسفانه تبعیض بین اون و بچه واقعی رو پدر و مادرش دارن نشون میدن البته ما تذکر دادیم که خدا از صدقه سر این بهتون بچه رو داد کاری نکنید خدا قهرش بیاد لیاقتش و ندارن

ما که خیلی دوستش داریم اما متاسفانه تبعیض بین اون و بچه واقعی رو پدر و مادرش دارن نشون میدن البته ما ...

آخی 

اره ادم باید خیلی مواظب باشه اون بچه اصلا گناهی نداره

... 🌱
خیلی خوبه  دو نفر اینجا در انتظار بچه یه بچه تو پرورشگاه در انتظار پدر و مادر، خب خیلی خوبه ک ...

جاریم بچه از پرورشگاه اورده ولی معلومه که خیلی دوسش نداره از رفتار و حرکاتش همه متوجه شدن خیلی سخته اگه به دلت نشینه سخت میشه برات

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته