من خودم منتظر بچه م بعد سقطمم فوبیای بارداری پیدا کردم
اتفاقا به همسرم میگفتم کاش بجای اینکه خودمون اقدام کنیم بریم بچه بیاریم اونم میگف من مشکلی ندارم
ولی اینکه مثلا خانواده هامون اون رو مثل نوه خودشون قبول نداشته باشن و اونطور که به بقیه بچه ها محبت میکنن به اون محبت نکنن تنها عاملیه که اقدام نمیکنم واسه بچه آوردن از پرورشگاه
بنظرم وقتی ما بتونیم بپذیریم اونا هم می پذیرن دیگه بچه بچه س دیگه ، همه شون معصومن کاشکی این ...
ما که خیلی دوستش داریم اما متاسفانه تبعیض بین اون و بچه واقعی رو پدر و مادرش دارن نشون میدن البته ما تذکر دادیم که خدا از صدقه سر این بهتون بچه رو داد کاری نکنید خدا قهرش بیاد لیاقتش و ندارن
خیلی خوبه دو نفر اینجا در انتظار بچه یه بچه تو پرورشگاه در انتظار پدر و مادر، خب خیلی خوبه ک ...
جاریم بچه از پرورشگاه اورده ولی معلومه که خیلی دوسش نداره از رفتار و حرکاتش همه متوجه شدن خیلی سخته اگه به دلت نشینه سخت میشه برات
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته