2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 85 پست
آخه ما داشتیم که میگم واقعا ضربه خوردن جوری که باعث مرگشون شدانقدر غصه خورد که سرطان گرفت و فوت کرد ...

برای همین که مشاورها توصیه اکید دارن تو دوران کودکی این مساله مهم با بچه در میون بذارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی کار خوب و زیبایی هست 😍 اما شرایط خیلی سختی داره  باید یه ملکی زمینی چیزی به نام بچه کنی ...

عزیزم بچه رو تا چند ماه زیر نظر میگیرن و هر چند وقت یه بار یه نفر به عنوان بازرس به طور ناگهانی به خونه والدین بچه میره که از اوضاع اونجا با خبر شه

خب عزیزم مگه من چیزی گفتم که چرا این کار هارو میکنند😳😳😳😳😳 فقط شرایطش رو گفتم که ممکنه برای بعض ...

میدونم گلم 😗😗😗

منم لحنم تو پیام مشخص نیست واقعا داشتم با حالت غصه میگفتم که اگه اون بچه اذیت بشه گناه داره 

من متوجه منظور شما شدم عزیزم اره واقعا سخته شرایطش 

... 🌱
میدونم گلم 😗😗😗 منم لحنم تو پیام مشخص نیست واقعا داشتم با حالت غصه میگفتم که اگه اون بچه اذیت بشه ...

امان از این مجازی😂

آره واقعا خیلی خوبه که تو این مورد سختگیری میکنند خداروشکر حداقل تو این چیز ها پیگیر هستن😇

البته اسی جان میدونی که تو شناسنامه متاسفانه ثبت میشه که فرزند خوانده هستن و ارث بهشون تعلق نمیگیره& ...

عزیزم ، دو تا از نزدیکان من فرزند خونده دارن 

و من شناسنامشونو دیدم ، حتی شناسنامه پدر و مادرشونو و اصلا چیزی توش نوشته نشده در مورد اینکه فرزند خونده هستن 

اما این موضوع درسته که طبق قانون بهشون ارث تعلق نمیگیره مگر اینکه پدر و مادر وصیت کرده باشن یا قبلش به نام زده باشن و متاسفانه مشکلات قانون ماست