2777
2789
عنوان

فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 85 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی کار خوب و زیبایی هست 😍

اما شرایط خیلی سختی داره 

باید یه ملکی زمینی چیزی به نام بچه کنی و تا چند هفته زیر نظر هستی تا ببینند رفتارتون با بچه چطوره 

اگه قابل قبولشون نباشه هم بچه و هم خونه ای که به نامش زدید رو ازتون میگیرن

خیلی کار خوب و زیبایی هست 😍 اما شرایط خیلی سختی داره  باید یه ملکی زمینی چیزی به نام بچه کنی ...

خب حق هم دارن 

میدونی اگه اون پدر و مادر بچه دار بشن یا به هر دلیلی این بچه رو پس بزنن و بیرونش کنن و کلی از این برخوردای بد چه بلایی سرش میاد؟! 

... 🌱
عزیززززم  جدی میگی؟  وای چقدر خوشحال شدم که برام نوشتی میشه از حست بگی؟ راضی هستی؟ ه ...

آره خیلی راضیم 

زود بهمون عادت کرد خیلی دوست مون داره 

همسرم طرز فکرش بر این اساس بود که تو دنیا هفت میلیارد آدم زندگی میکنند ما چرا یکی دیگه بهش اضافه کنیم بهتره یک نفر از این هفت میلیارد آدم بگیریم و خوشحال کنیم

اما واقعا واقعا نزار هیچ کس بفهمه آوردی با صحنه سازی بگو حامله ای اصلا نزار بفهمن چون آخر سر یه روزی ...

عزیزم خود مشاوره های بهزیستی توصیه شون به خانواده هایی که بچه میگرن اینه که قبل اینکه بچه بزرگ بشه حقیقت به بچه بگید، سن دقیقش درست یادم نیست ولی تو همون دوران کودکی. چون بلاخره این موضوع یه زمانی لو میره حتی اگه هیچکس خبر نداشته باشه فقط با یه آزمایش خون و اینکه اون بچه بفهمه گروه خونیش با والدینش منطبق نیست

دقیقا  دنیا جای موندن که نیست چه فرقی میکنه ادم چند سالی که زنده ست دوس داره به رشد و بزرگ شدن ...

دقیقا👌

منم کاملا موافق هستم 

خدا بهتون سلامتی بده امیدوارم همسرتون هم قلبن راضی بشه و بتونید یه بچه تحویل بگیرید و سالیان سال در صحت و آرامش و خوشبختی زندگی کنید.🌸🌸🌸🌸🌸

چه قدر عالی میشه اگه این قضیه واسه خیلیا جا بیفته

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

یکی از اقوام ما سالها بچه دار نمیشد یه دختر از یه خانواده فقیر و پر جمعیت مشهدی گرفت یه دخترم زمان جنگ تو اهواز با یکم وسایل تو کارتن پیدا کرد اونها رو اورد بزرگ کرد بعدش خودش یه دختر و پسر به دنیا اورد.

دختر اولیه که بسیار نا اهل و ناسپاس از اب درومد و چه عذابها که بهشون نداد نه درس خوند نه ادم بود😭ولی دومی گفت هرچند بچه ی واقعیتون نیستم ولی اندازه ی پدر و مادر واقعیم برام زحمت کشیدین و پیششون موند و احترامشونو داره اسلانم دکترا داره و مدرس دانشگاست.دختر و پسر خودشم دندانپزشک و داروسازن.

بعصی وقتها خدا درهای رحمتش رو زمانی باز میکنه که تو هم دری به روی بنده هاش باز کنی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
عزیزم خود مشاوره های بهزیستی توصیه شون به خانواده هایی که بچه میگرن اینه که قبل اینکه بچه بزرگ بشه ح ...

آخه ما داشتیم که میگم واقعا ضربه خوردن جوری که باعث مرگشون شدانقدر غصه خورد که سرطان گرفت و فوت کرد تو جوونی

خب حق هم دارن  میدونی اگه اون پدر و مادر بچه دار بشن یا به هر دلیلی این بچه رو پس بزنن و بیرون ...

خب عزیزم مگه من چیزی گفتم که چرا این کار هارو میکنند😳😳😳😳😳

فقط شرایطش رو گفتم که ممکنه برای بعضیا سخت باشه بخوان خونه به نامش بزنن چون خیلی ها خودشون حتی خونه ندارن همین!!