2777
2789
عنوان

بنظرتون حرفم درسته یا اشتباه

104 بازدید | 16 پست

سلام ، من از دست نامزدم خیلی ناراحتم ، چون از ابتدا بد خواهرشو بمن گفت و ازم خواست ک با خواهرش در ارتباط نباشم و بلاکش کنم ولی خودش با خواهرش در ارتباطه ، خب وقتی بمن میگه خواهرم دروغگوهه ، بد ذاته ، پرروهه ، همش ازم پول میخواد ،خواهرم  از چشمم افتاده و اگه با خواهرم در ارتباط باشی  میونمون بهم میخوره و با گفتن این حرفا حس تنفر از خواهرش در من  بوجود آورده ، پس چرا خودش با خواهرش در ارتباطه ، من با این قضیه هر کاری میکنم نمیتونم کنار بیام . لطف میکنید منو راهنمایی کنید 

دخالت نکن شما

هرچقد اون بد خواهرشو گف باز تو خودتو بکش کنار 

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بنظرم حرفشو گوش کن حتما یه چیزی میدونه که میگه خودش هرچی که باشه خواهرشه یه موقعه پیش میاد که بخواد حرفی باهاش بزنه تو سعی کن خیلی صمیمی باخواهرش نشی 

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
پس چرا خودش در ارتباطه

شاید نمیتونه کات باشه یا هرچی

دخالت نکن خودت میشی آدم بده

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
عزیزم بنظرم حرفشو گوش کن حتما یه چیزی میدونه که میگه خودش هرچی که باشه خواهرشه یه موقعه پیش میاد که ...

من حرصم میگیره از رفتار  نامزدم ، این رفتارش یعنی دورویی

مثلا چی کار کرده که بده؟

دروغگو هس ، کلک بازه ، فقط اهل تیغیدن و پول گرفتن از نامزدم هست ، اصلا دوست نداشت برادرش ازدواج کنه ، فقط میخواد پول بچاپونه برای زندگی خودش .