2777
2789
پیشواز  میرید !!😐😐 چ دل خوشی دارن ملت

الان که زوده کلا

ولی چرا دلمون رو خوش نکنیم به این بهانه ها؟؟؟

اگه همین مناسبت هارو هم از خودمون بگیریم واقعا به چه امیدی میشه زندگی کرد!!

امشب ک نیست ۳شب دیگه هم نمیگیرم ..ب یاد اونایی ک نون شب ندارن بخورن دلم نمیاد شادی کنم ..میوه و تنقل ...

والا تواین کرونا ک همه خونه نشین شدیم و افسرده دیگ یه شب یلدام از خودمون بگیریم؟یسری میوه و تخمه و چارتا چیپس پفک ک دیگ تجملاتی نیست ادم باید خوش باشه تا جایی ک میتونه

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب ک نیست ۳شب دیگه هم نمیگیرم ..ب یاد اونایی ک نون شب ندارن بخورن دلم نمیاد شادی کنم ..میوه و تنقل ...

بعله ولی خوب بچه ها ذوق نیکنن ما هم همیشه دعا میکنیم واسه ی اونایی که ندارن تا به دست بیارن زیادم تجملات نکردیم

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
آخه بابای من کارمنده صبح زود میرن سر کار بچه ها ام درس دارن امروز انداختیم راحت تا نصف شب بشینیم

اهان پس خوش بگذره خوبه مهم اون وقتیه که پیشه عزیزانت سپری کنی❤❤❤❤❤😍😍😍ولی امسال بخاطررونیا و مهمتر از اون کروناااا هیچکسی جشن یلدا نمیگیره یه عده خیییلی کم خاندانشونا همه رو جمع میکنن که براشون کرونا جکه 😕😕😕

❤❤❤❤

خواستم فقط شب یلدا رو به همه ی نی نی سایتی های عزیز تبریک بگم ایشا الله سال بعد کرونا بره همه کنار خانوادتون سالم و خوشحال باشین و ایشا الله وضعیت تمام فقیرا مریضا بهتر بشه شب یلداتون مبارک 

چیله مبارک اولسون 

اهان پس خوش بگذره خوبه مهم اون وقتیه که پیشه عزیزانت سپری کنی❤❤❤❤❤😍😍😍ولی امسال بخاطررونیا و مهمتر ...

ممنون عزیزم به همچنین ما خونه ی خودمونیم جایی نرفتیم

والا تواین کرونا ک همه خونه نشین شدیم و افسرده دیگ یه شب یلدام از خودمون بگیریم؟یسری میوه و تخمه و چ ...

منظورم مهمونی گرفتن و اینا بود ..پیاممو با دقت بخون گفتم میوه و تنقلاتو هرشب هست ..تجمل گرایی نکنیم ب دیگران کمک کنیم ..

خواهرم از یه هفته قبل کیک سفارش داده کلی پول برای تم و تزیینات هزینه کرده ..۲۰۰تومن فقط پول یه خانمه رو داده ک بیاد براش سفره ارایی کنه .. والا دل من خوشتر از اونه ..اون فقط بخاطر چشم و همچشمی و حسادت اینکارا رو میکنه و هیچ وقت ارامش نداره ..اینو مستقیمم بهش گفتم و خودشم قبول داره ..

ولی من وقتی ارامش دارم ک همه داشته باشن ..طبقه پایینم دوتا بچه کوچیک داره دوس دارم شب یلدا دل اونا رو شاد کنم تا ارامش پیداکنم 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ارع ولی خب یلدا که همش باید تنها باشی مهمون نیاد خوب نیس که 😕

چرا تنها

شوهرت بچه هات

حالا اگه شد کنار پدرو مادرت

یه کیک درست کنید چهارتا میوه کنار تخمه و چایی و اهنگ شاد.

با هم بگینو بخندید و امیدوار باشید به روزای بهتر

من ی ماه پیش کرونا گرفتم و واقعا خدا دوسم داشت که نمردم ولی امسال به خاطر شرایط کرونا خودمم و همسر و۲تا بچه هام که کدو حلوایی،لبو،باقالی،چیپس و پفک و تخمه .....میزاریم،اجیلم نمیخریم چون گرونه پولشو قبلا دادم به ی بنده خدایی که واقعا نداشت ولی دور همی نمیگیرم بااینکه مادرشوهرمم همسایمه و دعوتم کرده من نمیرم،چون دقیقا کرونا  رو از همین دور همی رفتن گرفتم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
منظورم مهمونی گرفتن و اینا بود ..پیاممو با دقت بخون گفتم میوه و تنقلاتو هرشب هست ..تجمل گرایی نکنیم ...

ایشون دیگه زیادی بزرگ کردن نه بابا ما خیلی ساده 

ممنون عزیزم به همچنین ما خونه ی خودمونیم جایی نرفتیم

میدونم گلم منطورم اونا که مهمونی 100 نفره  به بالا بود میگیرن بود شما که خودتون و خانواده دیگه دلخوشی نمونده تو این کرونا یه دورهمیه ساده حاله دلمونا واسه یکی دوساعتم شده خوب میکنه بهترین کارا میکنید 😙

❤❤❤❤