2777
2789
من ی ماه پیش کرونا گرفتم و واقعا خدا دوسم داشت که نمردم ولی امسال به خاطر شرایط کرونا خودمم و همسر و ...

ایشا الله سالم باشین خدا رو شکر 

زندگی پر از فراز و نشیبه باید بجنگی تا سر بلند بشی  
میدونم گلم منطورم اونا که مهمونی 100 نفره  به بالا بود میگیرن بود شما که خودتون و خانواده دیگه ...

بعله درست میگین خدا ایشالله خانوادتونو واستون حفظ کنه شادی کنین ایشا الله واکسنم میاد درست میشه خدا بزرگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم شوهر و بچم کجا بود 😕 مامانمم رفته پیش خدا 😔

تسلیت میگم عزیزم ببخشید اگر ناراحتتون کردم ایشا الله یه موقعیت خوب پیش میاد دوباره خانواده میشین بازم ببخشید 

مرسی گلم  نه عزیزم عیب نداره شما چیزی نگفتی 🤗

فداتشم تو رو خدا خودتو ناراحت نکن هر چیزی یه حکمتی توش هست ایشا الله اونقدر در اینده روز خوش میبینی که همهی این تلخیا از ذهنت میره بیرون خدا بزرگه 

منظورم مهمونی گرفتن و اینا بود ..پیاممو با دقت بخون گفتم میوه و تنقلاتو هرشب هست ..تجمل گرایی نکنیم ...

نه بابا کیک اینا چیه واقعا خواهرت چ حالی داره.همین دورهمی باید باشه با چیزای دم دستی قرار نیست پول الکی خرج کنیم واسه ی شب ارزششو نداره.بله نظرمنم مثل شماست

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
نه بابا کیک اینا چیه واقعا خواهرت چ حالی داره.همین دورهمی باید باشه با چیزای دم دستی قرار نیست پول ا ...

اره منم مخالف دور همی و اینا نیستم ولی بخدا اطرافیانم انقد تجملاتی تدارک دیدن ..بخدا من بغضم میگیره همین خواهرم یه برادرشوهر داره ک بچش ب خیلی چیزا نیاز داره ..ولی خواهرمو جاریاش فقط بفکر این چشم و هم چشمیان ..یکیشون شعور نداره ک ب خانواده بردارشوهرش کمک کنه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره منم مخالف دور همی و اینا نیستم ولی بخدا اطرافیانم انقد تجملاتی تدارک دیدن ..بخدا من بغضم میگیره ...

چه عجیب!!!!چی بگم والا 

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤