2777
2789

بپرس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک زدم خیلی ج ندادن هیچی دردای شبیهه پریودی دارم بچه سفت میشه تو شکمم کلا دلم درد میکنه کی اینجور ...

مطمینی بچه؟

کل  شکمت سفت میشه؟یا فقط جایی که بچه هست؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

طبیعیه عزیزم نگران نباش فوقش سه هفته دیگه تو بغلته بسلامتی‌.من الان ۲۲ هفتمه گاهی اوقات منم دردای شبیه پریودی زیر دلم دارم ولی نگران نمیشم. مخصوصا موقع نزدیک شدن به موعد پریودم اینجوری میشم.

اره دیگه کل شکمم اره دیروز رابطه داشتم دوبار 

عزیزم زمان بگیر ببین تو فاصله زمانی مشخصی این حالت رو داری یا نه؟

الان این حالت اسمش انقباض

تاپیک زدم خیلی ج ندادن هیچی دردای شبیهه پریودی دارم بچه سفت میشه تو شکمم کلا دلم درد میکنه کی اینجور ...

با دکترت حتما مشورت کن

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
اره دیگه کل شکمم اره دیروز رابطه داشتم دوبار 

رابطه دوبار در روز خطرناکه گلم. داری ریسک میکنی شدیدا.

خانمای بارداری تو دوره بارداری اگه رابطه هم داشتت باید آروم باشه ودر آخر مرد نباید مایع منیشو داخل بریزه چون باعث نرم شدن دهانه رحم وزایمان زود رس میشه.

گلم سردخترم فک کنم از ۳۶ هفته انقباض داشتم و نامنظم و گه گداری بود دکتر گفت بدنت داره برای زایمان اماده میشه و طبیعیه 

شما هم ببین چه طوری اگر تعداد انقباضها زیاده و فاصله زمانی مشخصی داره با دکترت حتما صحبت کن