2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047294 بازدید | 118822 پست
چراااااااا ؟

ضربان قلبش ۱۳۰ شد یهو تو اتاق عمل دکتر بیهوشی گفت خطرناکه اکو بفرستین دوباره برق قطع بود فکر کن از ۹/۵ تا ۱۲ برق بیمارستان قطع بود کامپیوترها خاموش دستگاه ها قطع .فقط چراغ سالن برق اضطراری . پسر خاله م. گفت من امضا میکنم با مسئولیت من دکتر گفت نه ریسکه از اتاق عمل برگشت تا هفته بعد دوباره

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب بریم سراغ گزارش ورزشی من به امید خدا 

چالش شکم روز ۱۳ 

حلقه ۱۰ دقیقه 

چالش ران 

حرکت روسی با دمبل ۱۰۰ 

حرکت پهلو دمبل ۸۰ 

حرکت چوب ۱۰۰ تا 

لمس پاشنه ۱۰۰ تا 

کرانچ ۶۰ تا 

#نه‍ به نون شبانه شام ماش پخته خوردم 

نه_به_قندوشک# ر 

اب ولرم خورده شد چرخش روسی انجام شد 

@sepiiiiiideh

@فندق_فسقلی  

سلاااااااام آذر جونی خوبی عزیزم  چه خبرا منم از امروز هستم خخخخخخخخ ولی این دفعه دیگه میمونم

سلامممم

خوبی؟؟؟؟؟؟؟ 

ایشالا ایشالا

الان وزنت چنده؟؟؟ 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
مرسی عشقم منم ثابت موندم هی میرم 78 هی میام 76 عروسی برادرشوهرمم پنج شنبه قبل تموم شد و حالا میخوا ...

ایشالا بسلامتی

بازم هم وزنیم که

من یکشنبه ایشالا وزن کنم خبر میدم

توکل برخدا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
ضربان قلبش ۱۳۰ شد یهو تو اتاق عمل دکتر بیهوشی گفت خطرناکه اکو بفرستین دوباره برق قطع بود فکر کن از ۹ ...

سلام عزیزم 

انشالله عمل مامانت ب خوبی انجام شه و سلامتیشون رو بدست بیارن دوباره 🙏🏻🙏🏻

خوب بریم سراغ گزارش ورزشی من به امید خدا  چالش شکم روز ۱۳  حلقه ۱۰ دقیقه&n ...

تو قهرمان کی بودی😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

چه ورزشایی 

چه دمبلایی

چه پهلو و شکم و رانی😍😍😍😍

بابا ایول🤤🤤🤤🤤

عالیه✌🏻✌🏻✌🏻❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿