2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052161 بازدید | 118822 پست
نه اپ هس عزیزم لوز بلی فت من سطح ادونس و میرم  یه عکسی از خیکم گرفتم انقد بد بود دیگه هیچ ار ...

ممنون عزیز دلم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::
نوش جونت،عالی هستی،حواست باشه،ماش و پلو و ماست سردی ان.باهاشون مصلح بخوری.ماچ به کلت.

فدات عسیسم. روش دوتا خرما خوردم. ماستمم توش مرزه خشک بود و گل محمدی. ماچ به کلت عجقم

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالییییییی 👏👏👏👏👏 ورزش قدرتی یادت نره💃💃💃💃

یا قدرتی   

ااتفاقا خوندم نمونه برنامه غذاییش هم خوندم

سرگروهتو ببین کیه گلم و تگش کن

📌 توجه توجه 📌

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

رژیمی های نمونه،  خانمای عزیز 📢📢📢📢

چالش جدید داریم 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

⏰ مدت زمان چالش: یک هفته😍

🖊 موضوع چالش: حذف نان در وعده شام + حذف قند                و شکر معمولی 🚫🚫

🌿از امروز تا جمعه بعد در گزارشاتون نه_به_نان_شب#  

و حذف_قند_شکر#     را لطفا اضافه کنید🌺

لطفا به همه اطلاع رسانی کنید🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلاااااااااااااااااااام مهربونا 😍😍😍😍😍🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلاممن ی سوال دارم 

به شکل تقریبی اگ میشه بگین 

برا قد 170

چ وزنی لاغر استخونی میشه

چ وزنی متوسط میکنه اندامو برا این قد 

و چه وزنی چاق 

اگ میشه تقریبی س تا شو بگین لازمش دارم 😂🤦‍♀️

تدریس خصوصی زبان انگلیسی و زبان عربی پایه های هفتم تا دوازدهم 🤗😍😍 به صورت تدریس خصوصی نیمه خصوصی و برای رفع اشکال و آموزش کامل انجام میددددم 😍😍😍👼با هزینه ی کم ک راضی باشید... نگران امتحانا و درس انگلیسی به خصوص عربی دیگه نباشییییید 😍😍😍😍😍😍😍.... برای ثبت نام و  اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید