2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052268 بازدید | 118822 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤❤❤کلللی انرژی مثبببت هممونمیفرسیم،نه برای بچه دار شدن،برای اونچه که خیرت باشه و هر زمان که خوب باشه ...

اوووووووخ چیقدر انرژی مثبت فرستادی بغلمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزدلم🤗🤗 قطعا همینطوره ک میگی❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
چالش مانکنی دیرررررررین دیرررررین این داستان قندجیزبید😝😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااااای چه باحال گفتی 👏🏻👏🏻😂😂😂

دقیقا😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

آقا من دیروز املت و با کاهو خوردم 

اولش که به زور دادم پایین

یه غلط کردم عجیبی همه وجودم و گرفت

ولی لقمه های بعدی عادت کردم ایول

نه_به_نان_شبانه#

@فندق_فسقلی

@sepiiiiiideh

@مهربان9999  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
آقا من دیروز املت و با کاهو خوردم  اولش که به زور دادم پایین یه غلط کردم عجیبی همه وجودم و گر ...

عزیزم😂😂

من تا حالا تخم مرغ با کاهو نخوردم،،، اگر نخوام نون بخورم آبپزش میکنم،،، آخه گوجه و کاهو با تخم مرغ یه بو و طعمی میگیره🤕

به حکمتش دل بسپار 🌿
ببین سالاد کاهو درست کن املتم بزن توش خوب میشه 😆 سالاد قاطی پاطی😂😂😂

اووووه

نه دیگه در این حد در توانم نیس

😑😑😑

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
تو بارداری چقد زیاد کردی؟

۱۷کیلو 🙄🙄🙄بخاطر مصرف کورتون اشتهام زیاد بود متاسفانه تحرک هم نداشتم بخاطر سقط مکرر دیگ‌قوزبالاقوز

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
گلم خودتو خیلی اذیت میکنی از الانت لذت ببر بخدا عین چشم بهم زدن میگذره  بعد حسرت میخوری بال ...

انشالله😊امیدوارم 

انشالله شماهم دوران بارداری خوبی داشته باشی

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم