2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060463 بازدید | 118822 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش امروزمو کامل کنم

ناهار:۲عدد نیمرو ۶۰ گرم نان 

میان وعده :۲۰ گرم بادوم زمینی +۴ عدد مغز گردو 

ورزش : ۶۰ دقیقه = ۶۶۰ کالری 

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
فست و با۵۴۳بستم  آخیش یکم سخته ولی  وقتی شب میشه وجدانت چه راحته     صبحانه ک ...

اخ گفتی طی روز سخته خیلی شبو نگو فردا صبح که می شه ادم حالش خیلی خوبه 😍

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸
من همسرم خودشو یکبار ۳۵ کیلو لاغر کرد خیلی پیاده روی می کرد روزی ۱۴ هزار تا قدم می رفت من از صبح تا ...

چه عالی

من دیروز تقریبا ۱ساعت و ۲۰ دقیقه راه رفتم زیر انگشتم تاول زد!!!!!

این نیز بگذرد...                                                       
من خیلی خوب پیش می رم تا وقتی پری نشم  این هفته خراب کردم نیم کیلو هم چاق شدم حالا فردا و ...

پ ر ی خر است

منم تو اون هفته خرابکاری کردم بخاطر 🎈

این نیز بگذرد...                                                       

@آسنات99  

سلام به همگی ❤❤❤❤

امروز نتونستم فست بگیرم 😫انشالله فردا 

کالری مصرفی1206

کالری مجاز 1200

ورزش 20 مین پیاده روی 40 پروانه مین قدرتی

صبحانه:یه تخم مرغ/چای دارچین/1حبه قند

ناهار:ماکارونی 14 ق(همین کارمو خراب کرد نذاشت فست بگیرم)😫😫😫😫😫❌

شام:2 ق ماکارونی/ 1 شیرینی بامیه❌

میان وعده :سیب /1 شیرینی بامیه ❌

دیگه تکرار نمیشه اگه شد منو 🔫🔫

مممنون 

روش این تاپیک چیه؟ چجوری وزن کم کنم🙃❤

ببخشید عزیزم دیر جواب دادم. ما اینجا کالری شماری میکنی طبق فرمول دو صفحه اول و کامل بخون همه چی رو توضیح داده.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ببخشید عزیزم دیر جواب دادم. ما اینجا کالری شماری میکنی طبق فرمول دو صفحه اول و کامل بخون همه چی رو ت ...

خواهش میکنم گلم. چشم ممنون. 

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤
خواهش میکنم گلم. چشم ممنون. 

باز اگه سوال داشتی بپرس😊😉

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام گلم ممنون  الهه هم خوبه بد نيست  تو پاش خون لحته شده سه روز استراحت مطلق ...

جدی؟ طبیعیه یعنی بعد این عمل ها؟؟

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
@بامدادخمار     @sanaz718     @فندق_فسقلی     @azie2   ...

سلام سپیده خوبی عزیزم ، همین الان اومدم سایت 🤣خونه تکونی میکنیم بسی مشغولیم ، خودت چطوری امیر عباس خوبه چخبرا 

باز اگه سوال داشتی بپرس😊😉

حتما😘. تا اینجا که خوندم هیجانم بالا رفته دیرمه که فردا بشه تا  ان شالله شروع کنم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها😍     قرار ما ۲۸ خرداد🌹❤به نیابت از سردار دلها😍 برای آینده ای روشن🙏❤