2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047270 بازدید | 118822 پست
باوشه پس منتظرتم 😇

ممنون که درک میکنی😍😘💚😇

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام گلم حتما کاهش داری خانوم با انگیزه 😍 مهمونام رفتن ولی فردا میرم خونه بابام اونجام همه بهم گیر ...

به امید نرفتن در دید

من عاشق نون محلی ام

همین باعث خراب شدن رژیمم میشه😼

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی قدت چندتاست عزیزم با توجه به هدفت کنجاو شدم 😁

165 قدم

میگن بری تثبیت اضافه میکنی

میرم 60 که تهش بشم 62، 63

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊
عزیزم من کلا روزی یک ربع هوازی و یک ربع قدرتی انجام میدم شما گفتی ورزشم و زیادتر کنم الان هوازی و ب ...

سلام،ببخشید من نتم تموم شده بود.بیرون بودم،ب وای فای دسترسی نداشتم.🤗🤕

قربونت،عذر مرا بپذیر.بچه ها شما چرا گزارش ندادین.🤔خوبی همتایی؟

@کیان_جوون   سارا جان کجایی؟خوبی؟

سلام من تا حالا رژیمم رو رعایت کروم و  از اون مهمتر  یکساعت پیاده روی تند داشتم دوباره ...

احسنت عزیزم. 

منم تا الان 50 تا از کالری مجازم بیشتر خوردم و ورزش نکردم دو تا مهمون کوچولو داشتم که باید ازشون مراقبت میکردم. الانم که خونه پدر شوهرمم. 

ممنون که درک میکنی😍😘💚😇

😇😇🥰🥰🤭🤭

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

گزارش امروز 

صبحانه :نان بربری ۳ کف دست +پنیر ۳۰ گرم +گردو و خیار یکعدد

ناهار:کباب تابه ای ۱۵۰ گرم +ماست کم چرب ۶ قاشق+نان بربری1کف دست +قارچ ابپز ۳ عدد

شام +تخم مرغ ابپز1 عدد+سالاد فصل ۳لیوان

میان وعده :گریپ فروت ۱ عدد+سیب نصف+پرتقال ۱عدد

جمع کل ۱۲۰۰

یک لیوانم شیر شب میخورم 

کالری مجاز ۱۳۰۰

بیست دقیقه هم با برنامه ویدیویی ورزش کردم 

@نیکاااا97  

@متولدمرداد۶۸   

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
@آسنات99   عزیز من امروز رفتا بودم یه خرید نسبتا طولانی.تقریبا ۳ یا ۳.۵ ساعت.همش سرپا بودم. ...

سلام عزیزم همیشه به خریدوگردش😍خریدورزش حساب نمیشه بعدش ورزش روحساب نمیکنیم محض رضای خداحساب میکنیم😃

وای امروز رفته بودم بوتیک فروشی مردونه شوهرم میخواست از طرف کارش بهش حواله داده بودن کت وشلوار انداز ...

حس وحالت روخریدارممممم نمونه دوستداشتنی بله نتیجه نظم وپشتکارت میشه این لذت دوستداشتنی که خدایش ازشیرینی هم شیرینتره😍🎉🎊🎇🎆🎉🎉🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏.   بهت.افتخار.میکنم# 😘

آسنات جون میگم بدنم شل شده چکار کنم.بدم میاد این نزدیکی ها باشگاه نبست چکار کنم برا سفت شدن عضلات&nb ...

عزیزدلم ورزش قدرتی باوزنه کارکن حتماً جواب میده فقط صبروپشتکارمیخوادحتماً هم لازم نیست وزنه بخری ازبطری روغن، شیر،یاهرچیزی که دمه دستته استفاده کن باآب یاسنگ پرکن ورزش کن فیلم ورزش قدرتی دانلودکن یاباآپ ورزشی ورزش کن آب، سبزیجات وپروتینم (حتماً مرغ وگوشت نه قارچ،لوبیا،نخود،بادام زمینی،هم پروتئین خوبی دارن ) بیشترمصرف کن♥♥♥