2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047461 بازدید | 118822 پست
# ‍گزارش امروز صبحانه ۵ ک د نان پنیر ۱قوطی کبریت  ۲چای ۲قند م و ۱سیب نهار. کوکوسبزی ۴ تکه دو ...

به به موفق باشی قهرمان😍😍😍

دعا کنید منم سلامتیمو بدست بیارم همراهی تون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز میشه رژیمت برام بفرستی

عزیزم رژیم من که چیز خاصی نداره

از صبح که بیدار میشم نیمرو یا املت یا پنیر لیقوان یا خامه ای با خیار و گوجه یا خیار شور میخورم بدون نون

نهار مرغ یا گوشت چرخی سرخ میکنم یا خورشتی و میخورم یا هر گوشتی باشه یا خورشت شبزی بدون لوبیا، خورشت بادمجون و مرغ و.... 

شامم معمولا سیر هستم اگه گرسنم بشه تخم مرغ میخورم یا خورشت ظهر

میان وعده هامم فقط خیار و گوجه و بادمجون و کاهو و توت فرنگیه

برای اینکه کامل متوجه شی پیج کتوزیست رو بخون کامل توضیح داده

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@سمیه1396 جونم

@نیکاااا97 جونم

@ریحان390 جونم

@mami_sadra  جونم

خب مهربونا من برگشتم خیلی با انگیزه پرقدرت

براتون بگم که سایز مانتوم از ۵۲ شده ۴۶ و خیلی الان ذوق زدم و انگیزم صدبرابر شده برای ادامه کار

صبحانه کره عسل نان تافتون

ناهار ۷ ق پلو کته خودش هویج سبزی خوردن

شام سبزیجات بخارپز

میانوعده سیب و کیک ساده

مجاز و مصرفی ۱۲۴۰

اب بالای ده لیوان

ورزش ۲۰ دقیقه حلقه ۳۰ دقیقه پیاده روی ۲۰ دقیقه قدرتی هوازی

کالری سوزانده شده 

۳۷۳  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

به به موفق باشی قهرمان😍😍😍 دعا کنید منم سلامتیمو بدست بیارم همراهی تون کنم

انشالله که خیلی زود خبر سلامتیتومیدی عزیزم

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
@سمیه1396   جونم @نیکاااا97   جونم @ریحان390   جونم @mami_sadra   ...

آفرین ورزش  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عاااالیه عزیزم🌹❤️  مجاز ۱۰۸۰ مصرفی ۱۰۰۰ اب ۶ لیوان ورزش نکردم 🤭🥺

عالی بودی 👏🏻

من امروز خرااب کردم 😵 ۲۰۰۰ کالری چیزی خوردم 😭😭

خیلی ناراحتم 😟

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

سلام عزیزم 

من امروز خراب کردم خیلی از کالری مجازم بیشتر خوردم 😟

نمیدونم چرا اینطور شدم تا ساعت ۸ خوب بودم یهو رفتم سمت غذا 😭

برای یکشنبه کاهشم کم خواد بود ؟ 😥

فردا فست بگیرم درست میشه؟ فردا حسابی هم میخوام ورزش کنم 🥺

@زیتونپرورده  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام عزیزم  من امروز خراب کردم خیلی از کالری مجازم بیشتر خوردم 😟 نمیدونم چرا اینطور شدم تا س ...

ببخشید شما زودتر آنلاین میشین میشه لطفا جوابم و بدین ممنون 🌺

@فندق_فسقلی   

سلام.دیدم حدودا ۳۰۰ تا اضافه خوردی،عب نداره ،با ورزش بیشتر بسوزونش،میخاستم بگم از کالریت کم کن.که فک ...

سلام مهربون مرسی که جواب دادی 

ولی شما از کجا میدونی که من ۳۰۰ تا اضافه خوردم 

من مال کی رو دیدم ۳۰۰ تا بیشتر بود🤪🤪🥴🥴

😂😂

اخه من گزارش هم نداده بودم گفتم شما از کجا فهمیدی 😁💚

کاش ۳۰۰ تا بود ۱۰۰۰ تااااا اضافه خوردم 😭😭😭😭