2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
اره واقعا اذیت میشم خیلی ممنون بخاطر همدردیت بانو

بوسس    

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 
سلام من ۴ کیلو اضافه وزن دارم چطور میتونم عضو گروهتون بشم

عزيزم برو دو صفحه اول تاپيك رو بخون متوجه ميشي

عضو بامداد خمار🔵گروه ابی🔵سرگروه👈🏻 اسنات99@ 💫 شروع:99/12/1  وزن اوليه:63  وزن فعلي:60.900  هدف اول:60  هدف دوم:55  هدف نهايي:53🤩 من از پسش برميام💪🏻💙 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلامممم       اخخخ ارهه فردا بايد فست بگيريم      

اره پیش بسوی فست جان😁

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊
عالی👌👌👌👌🌸🌸🌸🌸 منم کالریم شد 1226 منظور دیشبتو متوجه نشدما منم تازه رسیدم خونه الان شکم میر ...

آفرین 👏👏👏

یکشنبه ببینیم چکار کردیم. 

البته من پریود شدم 

یکشنبه میشه روز سومم فکر کنم کاذب بشه. 

اره پیش بسوی فست جان😁

واقعا هم فست جاننننننننننننننننننننننن      

من نمیتونم فست بگیرم پری هستم با درد بسیار با اینکه بی اشتها هستم ولی ضعف دارم🤕

نگیر عزیزم

حالا که بی اشتهایی با چیزای پروتیینی و مغزیجات و گرمی خودتو تقویت کن

کم بخور ولی همون کمش موثره

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊
آفرین 👏👏👏 یکشنبه ببینیم چکار کردیم.  البته من پریود شدم  یکشنبه میشه روز سومم فکر کن ...

اره کاذبه

واقعا هم فست جاننننننننننننننننننننننن        

😃😃

سلام دوستان خوبین گزارش امروزم صبحانه:نان بربری+پنیر+چای+یه کوچولو قند ناهار:ماکارونی+ترشی میانو ...

نون۲۸۰
 املت اسفناج۳۲۵
قرمه سبزی ۲۵۰
پلو۱۹۵
دل مرغ ۶۳
نیمرو ۹۰
گوجه ۴۰
کالری مصرفی: ۱۲۴۴

🤕🥴حس سنگینی زیادی دارم.غدا زیاد خوردم.خوش ب حالت ک شام سیب خوردی😭من دو روز باید گشنگی بکشم تا وزنم درست نشون بده.😫😫

صبحانه
۱ قوطی کبریت پنیر+۲ عدد خرما+۲ عدد گردو+۹۰ گرم نان سنگک
میان وعده 
۱ سیب+پرتغال
نهار
۳ تیکه ماهی+۱۲۰ گرم نان سنگک
میان وعده
سیب
شیر ۱ لیوان
پسته و بادام زمینی ۱۶ عدد
شام 
کوکو سیب زمینی ۲/۵ عدد+۱۰۰ گرم نان سنگک
۱ کاسه سالاد
میان وعده
۱ سیب
۱ لیوان شیر

گزارش#  

@دیانا24  اینم برنامه امروزم سرگروه جون🌟نان صبحانمو کم کردم ۲ لیوان شیر خوردم برنج هم نخوردم برای نهار

میگم منم باید یکشنبه وزن کنم خودمو؟چون من فک کنم ۳ روز پیش شروع کردم

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

@sepiiiiiideh  

گزارش امروزم

مجاز ۱۷۲۰

مصرفی ۱۶۸۴

ورزش ۳۹دقیقه 

صبحانه ۳۳گرم لواش و پنیر و گردو

ناهارجگر سیاه و سفید پخته شده با سیب زمینی تنوری سالاد کاهو و بروکلی و ماست و نصف لیوان دلستر که بشوره ببره خخخخخ

شام کاچی بخاطر این پرپری نامرد که اکثرا باهامه😕 بخاطر شیردهی

@سرندی_پیتی2020  

@زی_زی_گولووو  

@دهم  

@negin_slh  

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
چرا تثبیتم ولی هر هفته ۱۰۰تا اضافه میکنم به کالری این هفته باید۱۴۰۰تا بخورم امروز۱۵۰۰خوردم🤦🤦 چطور ...

اونقدر تاثیر نداره.چون ورزش داری.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز