2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052267 بازدید | 118822 پست
@آسنات99   سلام عزیزم وزن هفته پیش۶۳این هفته۶۲/۳۰۰💃 @کیان_جوون    

سلام ساراجون دخترم چه کرده منودیونه کرده💃💃💃💃💃💃💃کاهشت مبارککککک وپایداررررر👏👏👏👏♥💙💚💜🎇🌌🎉🎆🎆🎊🎊.  کارت حرف نداره# 💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم💋به به ببین چه کرده💃💃💃💃💃💃کاهشتتتت مبارک وپایدارررر👏👏👏👏👏🎆🎉🎉🌌🎇💜💚💚💙♥.&nb ...

برامن بزن رژیمی# به درد نخور 😅🤣🤣🤣

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

چقد پارازیت انداختم خودم اعصابم خورد شد😅 چ کنیم دیگ اعصاب مصابمون خرابه😆

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سلام عزیزم💋به به ببین چه کرده💃💃💃💃💃💃کاهشتتتت مبارک وپایدارررر👏👏👏👏👏🎆🎉🎉🌌🎇💜💚💚💙♥.&nb ...

مرسی گلم 😍

مثلا به خودم جایزه دادم ناهار ساندویچ فلافل خوردم 🤪😆

یه کوچولو عذاب وجدان گرفتم 😓

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
سلام عزیزدلم💋ممنونم گلم خودت خوبی؟ ایرادنداره بنظرمن عالی هستی همینکه وزنت روکنترل کنی تابالانیای ...

ممنونم قشنگم 🙏🙏😍😍😍🥰🥰🥰🌹🌹🌹

باشه عزیز دلم حتما ،آره واقعا حیفه ،قبلا تجربه داشتم، کم کردم اما اینقدر بهم گفتن لاغر شدی ،بیخیال شدم دوباره رفتم سر وزن قبلی

اما ایندفعه رو دیگه سعی میکنم مقاومت کنم ، دیگه نباید گول بخورم .مرسی از حرفای آرامشبخشت،واقعا ازت انرژی و پالس مثبت میگیرم.🙏🙏🙏😍😍😍❤❤❤❤💋💋💋🥰🥰🥰🥰🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹🌹🥰🥰🥰😊😊😊😊

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام به روی ماهت💋کاهشت مبارککککک وپایداررررعالییهههه👏👏👏👏👏🎉🎊🎆🎇🌌💃💃💃💃💃♥💙💚💜.  &n ...

زهراجون من این دفعه نتونستم وزن کنم چون پری بودم اون هفته قبل ترسیدم توی ذوقم بخوره وزن کم نکرده باشم این هفته رو خوب پیش میرم تا با خیال راحت اون هفته وزن کنم 

شرمنده با لب تاپ بودم نتونستم تگ کنم 

سلام ساراجون دخترم چه کرده منودیونه کرده💃💃💃💃💃💃💃کاهشت مبارککککک وپایداررررر👏👏👏👏♥💙💚💜🎇🌌 ...

فداتشم عزیزم🤩🤩😘😘

اسمم مهدیه ست قشنگم😁🤭

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍