2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1028869 بازدید | 118822 پست

سلام خوشگلا کاهش هاتون مبارک 😍❤️❤️👌👏🏼👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من میتونم عضو بشم😔

سلام عزیزم بله میتونی 

توضیح دوصفحه ی اول تاپیک رو حتما بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم😍عالی بودی ورزشات که حرف نداره باریکلاااا👏👏👏👏👏👏😍😍💙💙نه بخورگلم آبم بخورباهاش💋

فدات گلم😘😘

خوردم عزیزم ممنونم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
بیشتر ببینید
سلام دوستان شبتون پر ستاره  گزارش امروز من  ص:پنیر+نان ن؛فسنجون+برنج+سالاد ش:سیب‌زمینی ...

عزیزم موفق باشی

ولی اینطور من متوجه شدم حلقه اصلا مفید نیس

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
ممنونم شما خوبی خدا حفظت کنه  شما و سمیه جونم باعث شدید من دیگه سس دلستر شیرینی نخورم حتی تو ...

قربونت عزیزم افرین خیلی عالیه 😍😍👏🏼👏🏼👌❤️

از شما میشنوم تعجب میکنم جالبه من پری بودنی بیشتر وزن کم میکنم نه تنها بدنم ورم نمیکنه شکمم هم یکم ج ...

منم دوران پری وزن کم میشه ،یکی دوروز قبل اضافه میکنم بعد شروع شدن یه کیلو هم کمتر نشون میدم بعد تموم شدن وزن اصلیم مشخص میشه  

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@بامدادخمار   سرگروهم بمن توجه نمیکنههههههههه 😭😭😭😭 یکم دعواش کن🙊🙊🙊

خوشگلم سرگروه سوال هارو جواب میده مسوول انگوزه نیست 😂 

انگیزه# رو بخون 

یه رقیب پیدا کن از گروه خودت بهم انگیزه بدید 

مسوول انگیزه رو تگ کن 

حتما من رو تگ کنید. اتفاقا من خیلی دنبال یک رقیب  هستم . البته من هر روز گزارش نمیدم چون فست ...

باشه چشم

منم خگخ شاید دو هفته یه بار باشم

اره قدرتی تو خونه میرم

ورزش کنی عادت میکنی

قدرتیبهتره قدرتی تا 48 ساعت چربی سوزی داری از کم شروع کن

الهه جون همنام خودم🥰😍 @بامدادخمار     همسرم هم میخواد با من همراه بشه باید با همون ف ...

سلام همنام جون خوبی 😘😘❤️ 

بله عزیزم همون فرمول هست فقط فست ۶۰۰ کالریه 

من شام شلغم پخته دارم و چند قاشق عدس پلو پرعدس. کالریت پره؟ پاشو یه لیوان اب بنوش .اب گرم

چون هفته پیش گند زدم ۲کیلو چاق شدم.میخوام با کالری کمتری ببندم.

۱۰تا پسته خوردم اروم شدم😁

عزیزم موفق باشی ولی اینطور من متوجه شدم حلقه اصلا مفید نیس

ن گلم ب حلقه مرتبط نیس من یکسال حلقه میزنم  امروز اولین بار اینطور شدم 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
بیشتر ببینید