2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060640 بازدید | 118822 پست
بیا با هم شرو کنیم میزان کالری هر وعده رو بنویسیم، ریزه خواری و ناخنک نداشته باشیم اوکی سمیرا من صب ...

اره خواهشا به دادم برس.تاظهر خوب بودم.شام نشستم عدس پلو خوردم باورت میشه عدس پلووووو؟؟؟؟؟🤤

تازه الانم یه عالمه بادوم زمینی.اههههه چرا اینجوری کردم امروز؟؟😡

من پایه ام از فردا موهای همو بکشیم😁

😂😂😂😂😂

سلام دخملیا بریم سراغ گزارش بعدم ج...ش بوس لالا😅😂

ناشتا🦋دمنوش چای سبز گل محمدی زنجبیل دارچین ابلیمو

ص🦋 سیرابی+ نان🌸۴۹۰

ن🦋 گشنم نبود منم چیزی نخوردم

عصرانه🦋  سبرابی + نان + ۱ پرتقال🌸۶۲۸

ش🦋 بسکوییت ساقه طلایی🌸۳۷۳

کالری مجاز ۱۶۴۰    کالری مصرفی۱۴۹۱

ورزشم انجام ندادم

۶ لیوانم اب مصرف کردم

@دیانا24  

@مندا  

@رزگلبرفی  

@نیلوفر000000  

@بهاربانووو2  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخملیا بریم سراغ گزارش بعدم ج...ش بوس لالا😅😂 ناشتا🦋دمنوش چای سبز گل محمدی زنجبیل دارچین ...

@mahdiye_bano  

@dozhtarebabaei  

@yalda818  

@mary2772  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام آینازخانوم اونیکه بروعه ،خوده موتوره...

هوم؟!🤔😨

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عزیزم اول توضیحات ۲ صفحه اول را بخون تا گروه ‌‌سرگروهت مشخص بشه برای ورزش هم داخل امضام ،( ...

مرسی عزیزم ماچ به کله ات

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اره خواهشا به دادم برس.تاظهر خوب بودم.شام نشستم عدس پلو خوردم باورت میشه عدس پلووووو؟؟؟؟؟🤤 تازه ال ...

من باید هفته بعد کاهش توپ داشته باشم 😡😡😡😡

😂😂😂😂

منم کتلت درس کردم

مادرشوهرم عدس پلو برامون فرستاد گذاشتم سر سفره نیگاشم نکردم ک چشمکاشو نبینم😂😂😂😂

موهات تو دستمه موهای منم بگیر زیاد فشار ندی چند ساعت پیش اتو کردما😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

من باید هفته بعد کاهش توپ داشته باشم 😡😡😡😡 😂😂😂😂 منم کتلت درس کردم مادرشوهرم عدس پلو برامون ...

جوون صاف کردی؟؟

آیناز میدونی چندماهه صاف نکردم؟؟؟نه سشوار نه اتو.وقت ندارم من که🙁

جوون صاف کردی؟؟ آیناز میدونی چندماهه صاف نکردم؟؟؟نه سشوار نه اتو.وقت ندارم من که🙁

اره خودشون صافن ولی شلاقیشون کردم😂

منم زیاد صاف نمیکنم جو گیر بشم یوهو میکنم😅

هر وقت خوابن برو دوش ابگرم بگیر هم خستگیت میره هم بعدش صافشون کن

اره خودشون صافن ولی شلاقیشون کردم😂 منم زیاد صاف نمیکنم جو گیر بشم یوهو میکنم😅 هر وقت خوابن برو د ...

نمیخوابن که😂😂😂فقط کوچولوام ظهرا میخوابه😁😁😁

ازصبح که پامیشن میگن مامان لپن(لطفا)بزار ظهر نخوابیم!!!!!

فدات عشقم امروز کاهش داشتی

نه گلم . رفته بودم شهرستان نتونستم کم کنم😬😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
ممنون که نظرم اینقد مهمه براتون😂😂😂😂

😂😂😂

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

گزارش#  

سلام شبتون بخیر⁦❤️💛

صبحانه:خرما

ناهار:کاهو_پنیر_گردو_گوجه😁

شام: سوپ رقیق مرغ و سبزیجات

میان وعده: کشک خشک_خرما_لواشک خونگی خیلی کم🙊

جمعا شد ۴۹۴ کالری که زیر ۵۰۰ برای فست که امروز بوده😊

ورزشم ۱۰ دقیقه با سرعت متوسط رو تردمیل رفتم😎⁦😂

دیگه همینا😁💛⁦❤️⁩

@فندق_فسقلی  

2790
2778