2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048645 بازدید | 118822 پست
کمرت درد نمیگیره؟ من یه مقدار آمادگی کمردرد دارم میترسم @سمیه1396    سمیه جون برا من ...

نه اول از مهد باید شروع کنی😂😂😂

شوخی کردم.. کسی که کمر درد داره و یا احتمالش بالا هست ، اصلا حلقه توصیه نمیشه!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
حتمامیام هرشب گزارش میدم.ده روزه میرم سرکار،باپسرم خسته برمی گردم😣همش خوابیم.گفتم همین یه ماه فقط م ...

واای عریزممم...با بچع میری سر کار...؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها یه سوال....توی برنامه کرفس ماست محلی که مامانم خودش درست کرده رو باید کدومو بزنم؟؟؟ چیزی به اسم ماست محلی نداره...بعد اگه سبوس برنج اضافه کردم بهش اونو باید جدا حساب کنم دیگه؟

@sepiiiiiideh  

I'm not just a pretty girl...l'm a daughter and a sister...3 month later they will call me Dr

گزارش# صبحانه:3تا خرما

نهار:4پر کاهو. 1 عدد وجه فرنگی. 1عدد گردو. 

میان وعده: یک لیوان دمنوش

شام:1.5لیوان سوپ سبزیجات. 1لیوان دمنوش. 

مجموع کالری350

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡
نمیدونم والا بعضیا زر ظریف خوششون میاد😕😂

نه فیلمای هالیوودی بیشتر خانمها چهارشون و لاغر ان

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
@فندق_فسقلی   جون   @mami_sadra   جون @نیکاااا97   جون گزارش امروز صب ...

افرین دختر گل👏👏👏💃💃💃

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
😂😂😂😂😂😂😂😂 سیاه موبور نداشت 🤣🤣🤣🤣🤣

مگه خودت سبزه ای خوشگلم. راستی اهل کدوم شهری

😂😂😂😂😂  سپیده خودش سر لیست اغفالی هام بود  کلی فرستادمش ته غار 😂😂😂😂😂 @sepiiii ...

🤣🤣🤣🤣

من دیگه حرفی ندارم🥴

مرسی از همه بچه های تاپیک من هرروز رژیم میگرفتم عصر ولش میکردم الان ۱۲ روزه نه ورزشم اشتباه شده نه ک ...

فدات عزیزم ...

عاشقتم کههههههه....

همش لطف خدا و تلاش خودت بوده گل دختر ... مطمئنم وقتی اینقدر مصمم هستی به زودی به هدفت میرسی😍😍😍🌹🌹🌹

@فندق_فسقلی   جون   @mami_sadra   جون @نیکاااا97   جون گزارش امروز صب ...

عالی عزیزم 

@فندق_فسقلی

@mami_sadra

@متولدمرداد۶۸

سلام سرگروه جون ودوستای گلم

#‍ گزارش امروزم

ن:دوسین

ص:3 کف دست نون لواش. خامه نصف ق مرباخوری. مربای به. 

ن:برنج 6 ق غ. سینه مرغ. اب مرغ. ترب قرمز

ش:سوپ 10 ق. نصف کف دست شامی

م و :سیب نصف. پرتقال. 1 عدد. انجیر 4.بادام3 تخمه 14عدد.نارنگی 1عدد.

ورزش 10مین هوازی. 25 قدرتی

اب 8 لیوان چای سبز و چای با یه ذره نبات

مصرفی 1546

مجاز1520

خوب کردی گذاشتی.والا یه عکسه دیگه بعضیارو درک نمیکنم چرا نمیذارن     😂😂😂😂

برای شروع خودت بزار ساناز جون😒😬😬😬😂😂😂😂

سلام عزیزم چراکم رعایت میکنی درست رعایت کن بیا جلو..

سلام گلم

اول که چه امضات خوبه واقعا

بعدم من بینهایت بی اراده بودم خیلی دارم روی خودم کارمیکنم جلوی خودمو میگیرم امیدوارم به زودی روتین زندگیم بشه رعایت رژیم😔

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

عالی عزیزم  @فندق_فسقلی   @mami_sadra   @متولدمرداد۶۸   سلام سرگروه ...

رژیمی_سر_سخت#  

دمت گرم