2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060709 بازدید | 118822 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیدی تونستی👍👍👍

ب کمک شما عزیزم ...بازم ممنون گلم...من از فردا میخوام رڗیمم رو شروع کنم چیکار کنم واسه شروع...میزان کالری مصرفی ۱۲۰۰هست...ترازو ندارم بنظرت بدون ترازو سخت نیست اندازه گیری مواد

ب کمک شما عزیزم ...بازم ممنون گلم...من از فردا میخوام رڗیمم رو شروع کنم چیکار کنم واسه شروع... ...

من ۳ماهه رژیمم ترازو ندارم سرگروهمم گفت چشمی اندازه بزنی بهتره لازم نیست همه جا ترازو ببری.مانکنو نصب کن واسه مواد سه جور میتونی اندازه بزنی گرم،قاشق،لیوان 

سلام بچه ها خوبید ؟؟؟

من هم از این به بعد همراهتون قراره وزنم کم کنم 

کم کاری تیرویید هم دارم ،،،

روند کاهش وزنم خیلی کند شده به خاطر تیروییدم 😔😔😔

وزنم 79 هست 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
سلام خوشکلم 😍👏🏻👏🏻تو تاپیک وزن فقط لایک میکنم گلم...اینجا تگم کنین جواب یدم وزنت چند بود چند شد ...

ممنون عزیزم ❤️ ❤️ 

باراهنمایی شما بوده

تگتون کردم عزیزم 

دوهفته پیش80/500

الان 79

گزارش#  

@سمیه1396    

@کیان_جوون    

ص:نصف قوطی کبریت پنیر+۱گوجه+۱چای+نصف کف دست نان بربری+یه تیکه کوچک کیک

میان وعده:۱آدامس+چای+سیب+پرتقال+خیار

ناهار:۱۰ق برنج+۴ق خورشت مرغ بایک بادمجون پخته

شام:نصف کمترسینه مرغ پخته+یک کف دست نان بربری+۷ق ماست

اب:۵لیوان تاالان تاشب۸تامیخورم🙃✔

مجاز:۱۲۲۰✔

مصرفی:۱۰۰۸✔(بخاطر فست دیروزکم خوردم)

فعالیت:۳۰مین پیاده روی✔(روزاول پری بودم کمردردداشتم نتونستم قدرتی برم😖🤦‍♀)

سمیه جان امروز روزاول🎈بودم وزن نکردم😚

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ممنون عزیزم ❤️ ❤️  باراهنمایی شما بوده تگتون کردم عزیزم  دوهفته پیش80/500 الان 79

فدات گلم🐥💛

۱/۵۰۰ کاهش داشتی عالیه که😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عالی پیش رفتی گلم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام خوشکلم 😍👏🏻👏🏻تو تاپیک وزن فقط لایک میکنم گلم...اینجا تگم کنین جواب یدم وزنت چند بود چند شد ...

2 کیلو 700گرم تو 4 هفته خوبه 

با. سنم کوچیک میشه بد میشم چکار کنم فرم بگیره وکوچیک نشه تو ورزش ها

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز