2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060641 بازدید | 118822 پست
سمیه اشکام دراومد نصف شبی🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدم 😂😂😂😂😂

😆😆😆😆😆دوم شدی  که

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام جیگر ، رفتم دکتر آمپول زد اونم دو‌تا😭😭😭 فعلا در انتظاریم 

سلام منم دوتا زدم یکی صبح یکی عصر یه هفتس زدم هنوز نشدم دکتر علت شما رو چی گفت 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام خانوما.صب بخیر😍😍😍

سلام‌گلم

یه لحظه برو صفحه رند رو چک‌کن

صفحات تغییر کرده😐

گزارش#  

سلام بچه ها جمعتون بخیر

افطار چای.خرما

شام آش رشته.لواش

میان وعده پرنقال.نارنگی.بادام زمینی.گردو.کشمش.خرما.نارگیل

اب ۸لیوان

ورزش. نیم ساعت پیاده روی.۵۰شنادیوار

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@آرزوی_زیبا  

@جید  

اره.کلی خندیدیم.بازی سرنوشت بود😂😂😂😂😂😂👍

من مقاوم همون سوم حفظ شد

@فندق_فسقلی     @متولدمرداد۶۸   @mami_sadra     سلام سرگروه جون و ...

اگر بتونی شیرینی رووحدف کنی عالیه من از روز رژیمم لب به کیک و بیسکوییت و قند نزدم

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

عاای و بی نفص مثل همیشه 👏👏👏💃💃💃... گلم من تا الان خونه خودم نبودم .اومدم یه شهر دیگه و مهمانم . ...

ان شالله

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلام.امروزمو خراب کردم سر صبحی از ساندویچ دیشب خوردم 😑😑😑😑خدایا توبه ....از فردا شروع میکنم پرقدرت تر از قبل😬

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز