2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060680 بازدید | 118822 پست
سلام عشقم چالش جدید نمیزاری؟

سلام‌گلم

چالش ورزشی معمولا هر ۱ ماه یا ۲ ماه گذاشته میشه

اخرین چالش هم تو  دی ماه گذاشتم، تو تاپیک ‌ چالش ها هست😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستای گلم حالتون چطوره ؟!به هرچی امروز فکر کنید آیندتون روشکل میده پس بیاین به موفقیت فکر کنیم ...

سلام مهسا خانم گل.

خوبی عزیزم.

بهتری.

انشاءالله با سلامتی کامل به هدفت میرسی.❤❤❤

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش#  

اینم گزارش فست من🤗🤗🤗

صبحانه پنیر گردو لواش عسل مفصل خوردم ضعف داشتم

ناهار سوپ سبزیجات و سالاد

شامم شیر و خرما

مبان وعده پرتقال و نارنگی

اگه تونستم پیاده روی میرم 😍😍😍

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@آرزوی_زیبا  

@دهم  

@سمیه1396   سلام سر گروه خوبم.گزارش امروز من👇🏻 صبحانه:۲تا نون تست جو.یه قوطی ...

سلام‌گلم🌸

به به عالیه👏👏👏👏👏

فقط سبزیجات یادت نره😉💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خوبه دیگه راحت میشی ولی کلا خونه از این رو به اون رو میشه

ما اتاقامون الان موکته.... سرامیکها رو هم رنگشونو دوست ندارم قدیمی شدن دیگه 

بنظرم تغییر اساسی کنه خونه ...بنظرت با 25 تومن میشه نقاشی و سرامیک و کاغذ کرد؟؟ خونمون 130 متره

سلام‌گلم🌸 به به عالیه👏👏👏👏👏 فقط سبزیجات یادت نره😉💪

مرسی عشقم😘😘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ما اتاقامون الان موکته.... سرامیکها رو هم رنگشونو دوست ندارم قدیمی شدن دیگه  بنظرم تغییر اساسی ...

کدوم شهرین؟

اگه آدم با خدا و آشنا پیدا کنین آره میشه

مثلا سالن ما حدودا 23تا24 متره ولی 60 متر کناف برده

بعد هم مثلا بستگی داره که کناف ها رو دو بر نور بزنین یا یه بر نور...دو بر نور متراژش دو برابر حساب میشه

یا مثلا هر متر نوار نور پردازی از 18 تومنه تا 32 تومن

همش بستگی به انتخاباتون داره

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام میگیم  شما ک تثبیتی ۰جوریه تغذیت و اینکه ورزشت هرروز مثل قبل کلا ی توضیحی مسدی ممنون

سلام گلم من که هنوز زیاد نمیخورم میترسم همون 1200 1300 سر میکنم اما فست نگرفتم دیگه همشم سه هفته اس اومدم تثبیت ورزش هم کلا زیاد انجام نمی‌دادم الان در حد حلقه و فرمدهی کار میکنم خیلی نیست 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
کدوم شهرین؟ اگه آدم با خدا و آشنا پیدا کنین آره میشه مثلا سالن ما حدودا 23تا24 متره ولی 60 متر کنا ...

ما کرجیم عزیزم ،داماد برادرم مصالح فروشی داره سرامیک ها رو قسطی از ایشون برمیداریم و دستمزدو نقد میدیم

انشاالله که بشه این موضوع خیلی رو روانمونه😐

😂😂😂😂😂😂 خودتم باشی کافیه 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😂😂😂😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

ما کرجیم عزیزم ،داماد برادرم مصالح فروشی داره سرامیک ها رو قسطی از ایشون برمیداریم و دستمزدو نقد مید ...

خوبه که...حتما نقاش و کناف کار آشنا هم سراغ داره ازش بپرسین حتما...چون خیلی راحت کلاه سر آدم میذارن

ما دستمزدهاشون رو گفتیم توی دو مرحله بهتون میدیم قبول کردن

ما کرجیم عزیزم ،داماد برادرم مصالح فروشی داره سرامیک ها رو قسطی از ایشون برمیداریم و دستمزدو نقد مید ...

من که کلا عصبی شدم 

همش میگم وااااااای کی خونم تمیز میشه 

هی راه میرم نگاه گاز میکنم یا وسایلا تا خاک روشون نشسته هی حرص میخورم فقط    

@sepiiiiiideh سلام دوست عزیزم.من میخوام با این چالش شروع کنم .لطفا منو به لیستتون اضافه کنید.ممنونم.

قبلا هم با این تاپیک وزن کم کردم اما به دلایلی وزنم کاملا برگشته......

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪