2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047408 بازدید | 118822 پست
جیگر خوب سوادم اینگَد نی     ولی از تحلیلت خوشم اومد کاملا قانع شدم فردا هم که خگخ هست ح ...

خگخ را اجرا کردید .دیگه با چیزای دیگه به فنا ندید.🤪🤪🤪🤪مگه خگخ عه میخوای انجام بدی؟؟؟!!!!

سلام سپیده جون .از شنبه به یاری خدا و کمک شما میخوام  رژیمم رو شروع کنم .

این شنبه از اون شنبه ها نیست مطمئنم.

@sepiiiiiideh  

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچقد کمتر بهتر😂 حالا راه درازی درپیش دارم.بنظرم هدفای کوتاه وردارم تا زود بهش برسم انگیزه بگیرم ب ...

سلام‌گلم🌸

خوش اومدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

به نظر من هدف اخرت را در نظر بگیری بهتره.. چون وقتی به هدفت ۱۰۰ نزدیک‌میشی، به گروه های بعدی  صعود میکنی، بعد که به ۱۰۰ برسی  و‌دوبازع هدف جدید  بزاری، باید به گروه های عقب برگردی، اینجوری واسه انگیزه ات خوب نیستا....

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396 ‍  سلام عزیزم مدتی هست سرگیجه دارم که این هفته ضعف بدنی هم بهش اضافه شده میدونم برای ...

سلام‌گلم...

باید  مواد غذایی میقوی‌در طول‌روز بخوری

هیچ‌وعده ‌‌و میان وعده ای حذف نشه!

مصرف‌میوه ‌اب بالا باشه...

و اینکه از قرص اهن و‌مولتی استفاده میکنی؟؟؟

و اگه شدید هست، باید بری دکتر و‌چک‌بشی گلم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آی خداااا کصاااافط ی لحظه تصور کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣چطوربود تصورش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا نکشتت با تصوراتت😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
@سمیه1396    👆🏻با شما کار دارن

مرسی💓

سلام عزیزم دیشب تا صبح مردم از معده درد مثل مار دور خودم میپیچیدم صبح رفتپ عرق چهل گیاه گرفتم یکم به ...

خدا رت شکر‌که بهتری

دیگه قهوه نخور بهت نمیسازه... به جاش چای سبز بخور...

عاطفه خودتو ناراحت نکن هرکی با خیر و خوشی حالشو پرسید جواب نداده رد شد ازش @princesspeach   ...

فدای سرت خواهر 

من فقط وظیمه انسانیمو انجام دادم نخواستم حسش نسبت به تایپکمون بد باشه

خودمووووووونو عشقه آلاهیدا جونم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

جبران_پرخوری# نکات_مفید_رژیم#  

تو دوره رژیم گاهی پیش میاد که ما مثلا پنج شش روز یا یکی دوهفته کامل و خوب همه چیز رو رعایت میکنیم کاهشمون خوبه و داریم عالی پیش میریم ولی یهو یه مهمونی دعوت میشیم یا یه مهمون میاد و ما کلا رژیمو فراموش میکنیم و از خود بیخود میشیم و کلی پرخوری میکنیم اخر شب هم عذاب وجدان میگیریم و با یه حس بدددد صبح میپریم رو ترازو و میبینیم ای واااای یک کیلو یا نیم کیلو زیاااد شدم و تمام زحماتم هدر رفت پس چیکار میکنیم ؟ با خودمون میگیم من دیگه لاغرنمیشم من نمیتونم یک هفته زحمت کشیدم یک کیلو کم شدم حالا با یه روز یا یه وعده پرخوری زیاد شدم پس در ادامه میریم تا جون داریم با عصبانیت با حس بد با فکر منفی شروع میکنیم دوباره خوردن و کلا رژیمو میشکنیم🤕 

🟢 اما اینو بدونید روز چیت توی رژیم برای همه وجود داره همه تو دوره رژیمشون بالاخره چند بارپرخوری کردن اما اونی موفقه که بعد از پرخوری جبران کنه و دوباره به رژیم برگرده اینجوری به هدف میرسید 

🟢🟢 کبد ما یه قابلیتی داره که میتونه تا ۲۰۰۰ کالری یا بیشتر انرژی در خودش ذخیره کنه یعنی وقتی شما یکروز مثلا بالای ۲۰۰۰ خوردید اول که کالری تثبیتتون رو ازش کم کنید بقیه کالری اضافه که دریافت کردید هم تو کبد ذخیره شده و هنوز به چربی تبدیل نشده اگه شما فردای روز پرخوری بتونید جبران کنید کلا اون انرژی ذخیره شده میسوزه و اصلا تبدیل به چربی نمیشه 

🟢 اون اضافه وزنی هم که فردای پرخوری ترازو نشون میده کاااملا کاذبه نصف بیشترش غذای توی معده تونه و مایعات که تو بدن ذخیره شده  

🟢 راه حلش چیه اینکه اول از همه عذاب وجدان نگیرید دوم فردای روز پرخوری باید حتما فست باشید یا اگه کالری اضافه ای که خوردید  رو میدونید از کالری فردا کم کنید و ورزش کنید تا انرژی ذخیره شده بسوزه مطمئن باشید اگه فرداش با کالری و ورزش جبران کنید و بعد هم غذای توی معده تون دفع بشه میبینید که اون اضافه وزن کاذب بوده 

🟢پس بخاطر یه وعده یا یک روز چیت رژیم رو رها نکنید 🟢

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام سپیده جون .از شنبه به یاری خدا و کمک شما میخوام  رژیمم رو شروع کنم . این شنبه از اون شنبه ...

سلام گلم خوش اومدی❤❤❤

دو صفحه ی اول و بخون و ب امید خدا شروع کن 

هیچ کاری نشد نداره 

من مطمئنم تو میتونییی👏👏👏👏

جونم گلم درست میگی همسرت بهتره که زیرنظرمتخصص رژیم بگیره انشاءالله که زودی خوب بشه عزیزم خیلی سخته ا ...

دست گلت درد نکنه خانوم گل 

ممنون از راهنماییتون  و همدردیتون عزیزدل

سلام خیار زیاد بخور و خیار وگلاب بزن صورتت  ورزش هایی هم که برای صورت هست خوبه تو همین تاپیک

ا مرسی

خیار میخورم ولی به صورت نزدم گلاب بزنم تو لیست خریدم ماسکشو با خیار امتحان کنم ممنون از راهنماییت گلی