2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065617 بازدید | 118822 پست
والا هنو  موفق نشدم.اعلانم نمیاد،یادته گفته بودم؟منم درخواس میدم میگه اون قبلا داده

عیب نداره ..من خصوصیت را دارم..😌

خصوصی منو‌ هم ، زیتون داره..... بیاد بهم بگه... منم به تو میگم😅

دیگه چی بهتر از این... من راضی.. شما راضی.. خدا راضی

@زیتونپرورده  بیا خصوصیم.. 😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش# ۹۹/۱۰/۱۰ کالری مجاز ۱۱۴۰ کالری مصرفی ۱۱۰۰ ورزش نیم ساعت آب ۸ لیوان @hamta788305 & ...

👏🏻👏🏻👏🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام بچه ها امروز گزارشم دیر شد یکم ۳۰دقیقه پیاده روی 🚶‍♀️🏃‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️ ۲ست ۱۵ دقیقه ای حلقه ز ...

👍🏻👌🏻👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
عزیزم من با شما حرف نزدم لطفا طرفداری نکن  من چندینو چندبار به اون سرگروه پی دادم ولی هیچ جواب ...

من نه دیانا رو میشناسم نه براش کاری کردم نه اون واسم قراره کاری کنه ... همینجا دوست شدیم و هستیم. پس خودشیرینی در کار نیست . ... شما مشکل داری که با همه جنگ داری ... برات دعا میکنم یکم آرامش اعصاب و راحتی روان نصیبت بشه ... 

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

سلام دوستان عزیز

گزارش#  

مجاز و مصرفی ۱۰۸۰

با ورزش ۱۹۰ کالری سوزوندم

۸ لیوان آب

@کچر @رزااااااااااااااا @دختر_گندم   @آسنات99  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
حل شد😂😂😂😂😂

قبول نی

قرار بود من واسطه بشم😆😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بابا همش تهمته افتراست😂😂😂😂 من همیشه همجا 🧕🏻🧕🏻🧕🏻🧕🏻 آقامونم👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳🏻‍♂️👳 ...

منم میخوام ازت الگوبرداری کنم و دیگه جز تسبیح از چیزی حرف نزنم

س س س س س 😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
فدای تو عزیزم  این اولین ریپلای بود ک‌من از ایشون تو اعلاناتم دیدم  شاید تگ میکرده و درس ...

مهم نیست دیانا جونم . بعضی آدما فکر میکنن از همه عالم طلب دارن . من خودم تو چالش تابستون نتونستم عضو بشم ولی همتون رو دوست داشتم و خاموش دنبال میکردم . اگه واقعا بخواد کم کنه باید با خودش بجنگه نه بقیه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
آلاهید منم موام قرمزه باهم دوقلوییم😂 شما چندی الان؟ 

سلام سارا جون

من ۹۹ ام 😁😁😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
سلام خیشگلم ... ایول دمت گرم ... عالی بودی ...  من دیروز فست بودم ولی یه چیزی شد مجبور شدم است ...

فدات گلم😅من نت نداشتم نبودم😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️