2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060886 بازدید | 118822 پست
بچه ها رژیم داره تاثیر میزاره زیر چشام به شدت گود و سیاه شده چیکار کنم     @بامدادخمار ...

😐😐😐 چند کیلو کم کردی مگه ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نوش جان.  پس پاشیم یه ورزش مشتی بر بدن بزنیم.  من سی دقیقه هوازی قدرتی میخوام کار کنم.&n ...

عالیه عزیزم

واسه ورزش کردن، هیچ‌وقت دیر نیست😉💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5639149/بیایید-کار-با-سایت-رو-یادتون-بدم

بچه ها اگه کار باسایت رو بلد نبودید این تاپیک رو بخونید سوالی هم داشتید بپرسید

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@sepiiiiiideh   @دیانا24   @زیتونپرورده   @azie   @سمیه1396   ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون مهربون،سلامتی،درگیر درس انلاین دوقلوها😑

موفق باشی😍

واقعا؟ انقد سختی کشیدم بار اولمه از خودم چنین چیز مثبتی دیدم به خودم امیدوارشدم😂😂 میگما میشه بگی ...

برای شروع از ورزش های کم و اسون شروع کن.. نمیخاد ورزشای عجیب غریب بری⛏⛏⛏⛏

در طول روز‌چه ورزشهایی و جقدر میری!! 

اره میشه ولیی چون کالریت زیاد میشه فشار ورزشت کمتر‌میشه ، زمان بیشتری طول میکشه که سایز‌کم‌کنی...و ر ...

ممنون عزیزم

چه نکته خوبی👌👌👌

@آینازخانوووووووووم  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
برای شروع از ورزش های کم و اسون شروع کن.. نمیخاد ورزشای عجیب غریب بری⛏⛏⛏⛏ در طول روز‌چه ورزشهایی ...

باش😬😬

یبار ورزش میکنم عصرا اونم نیم ساعت

اول کششی و میدوم تو خونه

بعد هوازی بعد یکم قدرتی

باش😬😬 یبار ورزش میکنم عصرا اونم نیم ساعت اول کششی و میدوم تو خونه بعد هوازی بعد یکم قدرتی

قدرتی هات چیا هستن؟

اها ... خیلی پایینه.. مشکل تیروییدی نداری! ورزش و رژیم را رعایت میکنی؟ مصرف اب و سبزیجات و کربو و ...

کم کاری تیرویید دارم که دارو مصرف میکنم. واسه همین خیلی سوخت و سازم کمه، ولی بازم تلاش میکنم همین کم رو ادامه بدم. درسته طول میکشه ولی به هرحال کاهش دارم. دمنوش چای سبز و دارچین و زنجبیل هم میخورم هر روز. ورزش شکم و ران هم 45 دقیقه در روز. 

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53

گزارش#  

صبحانه:نون تست هفت غله+خامه+چاي

ناهار:بلغور گندم پخته+خورش لوبيا سبز+مرغشو جدا حساب كردم+شور

عصرونه:چاي دو سه ليوان+لبو+كدو حلوايي+شيره خرما+ساقه طلايي+ميوه

شام:عدسي ديشت يكم+از خورشت ظهرم يكم خالي ميخوام بخورم

مصرفي و مجاز:١٣٠٠

هنوز شامو نخوردم  ولي همون اندازه شامم مونده 

اب فعلا ٩ ليوان تا اخر شب ١٢ تا ميشه

ورزش حلقه و قدرتي

@قرمزی78‍ 

@shaparakشرقی      

@اتنا72      

@آسنات99      

@قرمزی78  

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

کم کاری تیرویید دارم که دارو مصرف میکنم. واسه همین خیلی سوخت و سازم کمه، ولی بازم تلاش میکنم همین کم ...

افرین

همین کم کم ، نتیجه اش  میشه عالی💪💪💪 

دمنوش زیره هم عالیه

داخل تاپیک‌چالش نوشته شده

دراز نشست و بقیه که اسمشونو نمیدونم از رو نرم افزار انجام میدم

خوبه.. 👌👌👌

گزارش#   صبحانه:نون تست هفت غله+خامه+چاي ناهار:بلغور گندم پخته+خورش لوبيا سبز+مرغشو جدا حساب ...

عه واقعا ۱۲ لیوان آب میخوری😨

من تا الان سه لیوان آب خوردم یه لیوان دمنوش😥 یبوستم شدید.. پس دلیلش همین بوده خیر سرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز