2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065623 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم قدرتی هست

سمیه جان گزارش من بالا هست نمیدونم چرا تگ نشدی. یه نگاه بنداز ممنونم.درضمن یادم رفت بگم آب مصرفی ۷ لیوان شد

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
حالا با سپیده یه همفکری کنید شاید یه پست جامونده ندیدید ریپ کنید 😒🔫😂😂😂  @sepiiiiiideh & ...

آی دلم.....😂😂😂😂

ن نمونده❤❤❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

@سمیه1396 ‍  سرگروه عزیزم شبت خوش. این گزارش امروز من👇🏻 صبحانه:نان تست جو ۲ عدد،پنی ...

سلام گلم

عالی بودی👌👌👌👌فقط چرا ناهارت اینقدر رژیمی و‌کم‌میخوری؟؟؟  

برای تک کردن، عدد را به انگلیسی وارد کن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره صبح منو یکی از بچه ها توی تایپک با عنوان   با کدوم کاربر راحت ترین   تگ کرده بود منم ...

خخخخخ پیش میاد🌸🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@سمیه1396     عزیزم یه سوالی داشتم ازت

بفرما گلم 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحونه:حلوا شكري+نون تست هفت غله+چاي

ناهار:كالباس مرغ+كاهو+گوجه+خيارشور(با كاهو لقمه گرفتم اينستا ديدم هوس كردم عمليش كردم😅)

عصرونه:نخودچي كشمش سبز پسته بادوم گردو+چاي+ميوه+بيسكوييت رژيمي با شهده خرما

شام:عدسي+يكم نون

بعده شام:چاي+خرما+يدونه پرتقال

مصرفي:١٢٠٠

مجاز:١٣٠٠

صدتا كمتر مصرف كردم چون تو عدسي كره محلي ريخته بودم موقع پخت

ورزش يك ساعت داشتم

اب ٩ ليوان

@قرمزی78  

@shaparakشرقی  

@اتنا72  

@آسنات99  

💔🌈

آیا من دراین تاپیک نامرعی هستم که کسی جوابه سوالم را نمیدهدمگرنه اینکه این تاپیک واسه اطلاعات وتجربه ...

عزیزم چه سوالی داری,؟من هرروز صبح یه قاشق سرکه سیبو با نصف استکان آب میخورم بعضی وقتا قبل غذا هم میخورم

اینجا اکثرا تگ وریپلایو همه میخونم بخاطراون متوجه نمیشن من اتفاقی دیدم😉

سلام گلم عالی بودی👌👌👌👌فقط چرا ناهارت اینقدر رژیمی و‌کم‌میخوری؟؟؟   برای تک کردن، عدد ر ...

قربونت عزیزم. ناهارا نمیدونم چرا میلم نمی کشه اصلا. باورت میشه شاید اصلا گرسنم نشه ولی چون کالری مو پر کنم یه چیزی میخورم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
منم ب کسی چیزی نگی....ی ماه با کلی رعایت رو 73 مونده بودم بالاخره شکستش دادم بیشلفووووو.......🌸🌸🌸

واي الان چه حسه خوبي داري حستو خريدارم خواهر

عاااااليه عزيزه دلم افرييييين👏👏👏👏

بي صبرانه منتظرم اين دو كيلوعه بي ادب كم شه بيام پيشت عشقم

البته با اين ٥٠٠ گرم ٢٠٠ گرم كم شدنش فكر كنم دو ماه طول بكشه😂😂😂😂

💔🌈

سلام قشنگم.بله چرا بهت نگم عشقم😊 سرپا وایستا کف یه دستت رو بزن به دیوار به طوری که دستت قشنگ کشیده ...

ممنون عزیزم ❤❤

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
سلااام وزنتون و هنوز اعلام نکردین 🤔 من خودم پریودم وزن بگید منم ذوق کنم 😁😄 @کچر    ...

خب بسم الله

مم‌بالاخره وقت کردم‌بیام تاپیک

وزن شروع ۶۴

وزن هفته پیش ۶۱/۲۰۰

وزن امروز صبح ۶۰/۸۰۰

هدف ۵۲

@کچر  

@دختر_گندم  

@hamta788305  

خدا هرگز دیر نمیکند🤗 انَ مع العُسرِ یسرا😍
عزیزم چه سوالی داری,؟من هرروز صبح یه قاشق سرکه سیبو با نصف استکان آب میخورم بعضی وقتا قبل غذا هم میخ ...

ممنونم عزیزم متوجه م بعدواقعا تاثیرداره

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
آیا من دراین تاپیک نامرعی هستم که کسی جوابه سوالم را نمیدهدمگرنه اینکه این تاپیک واسه اطلاعات وتجربه ...

یه ادرس میدم حتما برو.برو تو امضای سرگروه نارنجی همه ی چالشای تاپیک اونجا گذاشته یکی یکی امتحان کن👌👌