2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047418 بازدید | 118822 پست
سلام‌گلم🌸 باریکلا اراده💪💪💪💪💪💪افرین خوش اومدی🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 عزیزم پروفایل و امضا ...

ممنون. پس من عوض میکنم. 

من ترازو ندارم عزیزم میرم بهداشت وزن میکنم خودمو میشه هر موقع تونستم وزن اعلام کنم؟ 

من هر روز ورزش نیم ساعت الی چهل دقیقه هم دارم. 

ورزش روزانه ام رو هم اینجا بنویسم؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

سلام یه سوال در مورد سایز داشتم.

اگه بریم تثبیت ولی هنوز به سایز مورد نظرمون نرسیده باشیم.با ورزش شکم درست میشه یا باید همراه با کالری شماری باشه؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@سمیه1396     عزیزم من حدود ۶۰۰گرم کم کردم  ولی نزدیک 🎈ام

حتما کاهشت بیشترم هست😉  عالیی کم کردی👏👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@آسنات99     سلام گلم... روزت بخیر عزیزم میشه من یکه بهمن برم رو ترازو ؟ اینجوری حس می ...

سلام عزیزم روزت بخیروشادی😘پس سایزکم کردی عالیهههه😍😍بزارببینم نظرالهه جون چیه؟؟

@بامدادخمار عزیزم میشه جواب گلموبدی😘

خوبه چیز دیگه هوا نشده 😂😂😂❤😂😂

‌دقیقا 

😂😂😂😂😂💨💨💨💨💨

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اینجا باید وزن و بگیم🤦‍♀️😑.من نمیدونستم . الان پاک میکنم

عزیزم،، کارت درست بوده...

اول  تاپیک‌وزن اعلام‌میکنی که همیشه وزنت اونحا ثبت باشه

بعدشم میاییی تاپیک اصلی هم اعلام میکنی و منم تک میکنی که بیام واسه تشویقت... 

چون داخل تاپیک نمیشه چیز دیگه ای نوشت

جان جان🤩🤩🤩🤩🤩 مررررسی عزیزم با وجود شما دوستای گلم خیلی بیشتر و بیشتر ارادم قوی شد💙💙💙💙❤❤❤❤ ...

عزیزدلمیییی بااراده من😘

گلم فقط توتاپیک وزن وزنتوثبت کن فقط وزن پست متفرقه ننویسیدمرسی😘💙💙💙

سلام به دوستان.. ببخشید یکم دیر شد درگیر درس ومشق پسرم هستم کلا آلزایمر گرفتم صبح وزن کردم ولی یادم ...

سلام‌گلم

بابا تو دیگه کی هستی.... تثبیتی نمونه👌👌👌👌👌

کارت.بیسته#  💯💯💯💯💯

قربونت جیگولی گزاشتم دا

اره دیدم خیلی خوب بود کاهشت افرین👏

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عههه پس چیکار میکنی برای وزن دوست جونی .. رفتی مرکز بهداشت؟

تا هفته پیش باشگاه میرفتم اونجا وزن میکردم

ازین هفته برای سرما هوا نمیتونم برم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

📣🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴📣📣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣📣📣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡📣📣🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠📣📣🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵📣📣🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢🟢📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه ها توجه کنید لطفا 

امروز یکشنبه هست و باید وزنتون رو تو تاپیک وزن اعلام کنید ممکنه اگه یکی دوروز هست رژیم رو شروع کردید کاهش نداشته باشید که طبیعیه و باید یکهفته از رژیمتون گذشته باشه که کاهش مشخص بشه (البته ممکنه هم کاهش داشته باشید بستگی به بدنتون داره ) 

اگه پریود هستید یا نزدیک پریود هستید لطفا وزن نکنید چون کاذبه 

حتما ناشتا باشید ترجیحا نیم تا یکساعت بعد از بیدار شدن و بعد از دستشویی رفتن باشه و حتما با ترازوو جای همیشگی وزن کنید 

فردا وزن کنید و برید تو این تاپیک 👈🏻👈🏻این جا  و اینمدلی وزنتون رو بنویسید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

نام          وزن شروع       وزن هفته قبل     وزن جدید    وزن هدف 

نیازی نیست تو لیست باشه یا پشت سرهم هر کی یه پست بنویسه و وزنش رو بزاره 

لطفا هر سوالی دارید اینجا بپرسید و تو تاپیک وزن فقط وزنتون رو بگید 🔴پست متفرقه نذارید اونجا 🔴

🔴🔴🔴میتونید اول  تاپیک وزن ،،، فقطط وزنتون را اعلام کنید بدون تک‌کردن!!!!!!! و بعدش  همین اینجا هم وزنتون را اعلام کنید و سرگروهتون و دوستانتان  را تک کنید تا بشه همین جا تشویق کرد نه اونجا🔴🔴🔴🔴

دوستانی ک حلقه میزنن آیا تاثیر داره روشکم وپهلو من هرکاری میکنم نمیتونم بزنم بلد نیستم😭😭😭😭

اره عزیزم خیلیی تاثیر داره منم استفاده میکردم

یه ذره تمرین کن یاد میگیری منم اولش بلد نبودم 😅

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻