2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048526 بازدید | 118822 پست
چشم 🙃

بی بلا عشقولم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
فدایی داری  ممنون از روی بازت😘

🌸🌸🌸😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوش اومدی پروف و امضاتم درست کن گلم

ممنون تو امضام چی بنویسم

فقط تو این تاپیک هر روز گزارش بدم؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

@دیانا24  

@بانومهر  

گزارش#   

سلام سلام..خوبین دوستیا؟

من امروز اینارو خوردم

صبحانه دوتا خرما+چای

ناهار ماکارونی+سالاد

میانوعده پاپ کرن و رب انار

شامم گشنم نبود نخوردم چون ناهارم ماکارونی خورده بودم

حدودا دوساعت هم پیاده روی کردم😻

کالری مجاز۱۶۰۰

کالری مصرفی امروز۱۳۵۴تا

علی و عسل زیبای من❤
ممنون تو امضام چی بنویسم فقط تو این تاپیک هر روز گزارش بدم؟

اره گلم وزن فعلیتو وزن هدفتو و ی جمله ی انگیزشی با رنگ سبز هم بنویس امضای منو بخون مثلا.....ی رقیب از بچه های سبز واسه خودت پیدا کن دوس داشتی گزارش غذا هم بده آخر وقتا تگ ام کن

سلام. من تازه این تاپیک رو دیدم نمیدونم باید چیکار کنم؟🙁

دو صفحه ی اول تاپیک و با دقت بخون گلم بعد بیا در خدمتیم

آهان فامیل همسایمونه کرده بود میگفت خییییلی خوب شده فقط سینه هاش خیلی گرددراومده مثل کاسه مصنوعی شده

نگو من میخام برم عمل اونم پروتز😑😑😑😑😑

@سمیه1396 وای من امروز پریود شدم و چون فیبروم دارم درد شدید و خونریزیم بالاست
به پرخوری افتادم
امروز 1500 کالری مصرف کردم و مجازم 1250 بود  

منا هستم قد 157 وزن اوليه ام 65.8 - وزن فعليم 64.5 وزن هدف 54.5 به امید خدا این بار میتونم :)

@آسنات99    

سلام عزیزم

گزارش امروزم 

دریافتی 1300

مصرفی1200

ناشتا اب ولرم وابلیمو

صبحانه نان تافتون دوکف دست پنیر ی قوطی کبریت ویک عدد خیار

میاتوعده یک عدد خرما ویک عدد کیوی

ناهار ماکارونی 8ق وخیارشور

میانوعده پفیلا یک لیوان و یک عدد خرما وچای

شام دلمه کلم برگ دوعدد متوسط 5ق ماست 

ورزش هوازی 40دقیقه توی خونه

اب هم خیلی خوردم دقیق نمیدونم چندلیوان شده

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
عزیزم باید مجازت رو پر کنی ۳۰۰ تا دیگ جا داری. میوه و شیر بخور  اصلا هم شب گشنه نخواب.فردا فس ...

نه عسقم من از کالری مجازم۲۰۰تا کم کردم فست نمیگیرم..اصلا نمیتونم😥😥😥

علی و عسل زیبای من❤
فردا ی فست پر قدرت خواهیم داشت😍  تاپیک انگیزه#  رووو خیلی زیاد میکنه میام اینجا ب خو ...

😂😂😂😂😂

مریم هروقت تورو میبینم یاد این شعره میوفتم😄

شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره😂😂

فردا ی فست پر قدرت خواهیم داشت😍  تاپیک انگیزه#  رووو خیلی زیاد میکنه میام اینجا ب خو ...

سلام سلام رقیب جان چه کردی؟؟

من با اینکه مهمونی بودم بد نبود و مجاز بستم

ولی ورزش نداشتمم🤦‍♀️

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه