2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060962 بازدید | 118822 پست
ببین چه شوخیایی میکنن😒متنفرم ازین جورشوخیای دوپهلو اونم مرد😖😖 عمه شوهر منم هی بهم می‌گفت جایی که ...

🤔  اهاااان 

باور میکنی بعد کلی فکر کردن فهمیدم چی گفته

تا حالا نشنیده بودم

کلا برادرشوهر منم ادبو بوسیده گزاشته کنار

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان گزارش رژیم و ورزش رو هم باید بزنیم اینجا یا فقط وزن

همه چیو با هم بزن 

فقط وزن یکشنبه ها قبل ۵

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

آخه من بیشتر شکم و پهلو دارم خیلی بد شدم میزنن بیرون 

اها شکم لعنتی

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
میسی عزیز      

فدات😙

@لیلی_ومجنون  

کجایی شبنم جونم دلم بدات تنگ شد رفتی یهو

گزارش#  

صبحانه:املت:۴قاشق_نان سنگک ۵ کف دست_۱ قاشق غذا خوری هم پنیرپیتزا توش ریختم :۶۰۳ کالری

میانوعده صبح :۳ عدد کشمش 

نهار:۴قاشق کته_۲ تا سینه مرغ ب اندازه قوطی کبیریت کالری:۳۰۷

شام:۲ قاشق پلوکته_۱ عدد سینه مرغ کالری:۱۵۳

کالری مجاز۱۱۰۰ کالری مصرفی:۱۰۶۹

بیست دقیقه هم ورزش قدرتی انجام دادمو ۱۳۰ کالری سوزوندم الانم شدیدا گرسنه ام☹

@زیتونپرورده  

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
سلام به همه دوستان تناسب اندام و همراهان با اراده تاپیک💖 همینکه وارد تاپیک شدید، اولین قدم هس ...

سلام عزیزم من گروه نارنجی میشم وزن فعلی 70وزن هدفم56 هست قدم 168 من باید چیکار کنم قوانینو خوندم از شنبه شروع میکنم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز