2777
2789
عنوان

چرا اینجورم

133 بازدید | 7 پست

از وقتی اون جنگ شد

تا الان همش انگار بدنم آماده ب اتفاق همگانیه هر لحطه فک میکنم زلزله میاد با ثنای زدن و لرزیدن میاد ما خیلی نزدیکمون زدن خیلی روحم آسیب دید کی خوب میشم تاااالان شبا نمیخوابم

اخه اولین روزا هم وقتی میخوابیدم یهو تو صورتم یه چی میترکید یا یه صدای فرضی بووووم میومد تو گوشم

سعی کن خودتو سرگرم کنی و کمتر فکر کنی یه دونه هندزفری هم بگیر حتی موقع خواب هم بذار تو گوشت ، آهنگ ملایم ، رمان و داستان صوتی ، کتاب صوتی ، سخنرانی با هر موضوعی که دوس داری ( اینو خودم گوش میکنم چون هم مث ترانه هی ضربآهنگش عوض نمیشه ☺️ و ضمنا در مورد هرچی که دوس دارم سخنرانی دان میکنم ) همین کارا رو انجام بده کمکم ذهنت آروم میشه و به یه آرامش روحی روانی میرسی.

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سعی کن خودتو سرگرم کنی و کمتر فکر کنی یه دونه هندزفری هم بگیر حتی موقع خواب هم بذار تو گوشت ، آهنگ م ...

مسلماا و قطعااا با یه بچه ی ۹ ماهه نمیشه این کارا و کرد

یه سوال شما خیلی وایبکاربر مهرشاد صادقی قدیم رو میدین خودشوننین؟

مسلماا و قطعااا با یه بچه ی ۹ ماهه نمیشه این کارا و کردیه سوال شما خیلی وایبکاربر مهرشاد صادقی قدیم ...

ببخشید نمیدونستم متاهل هستین . خدا کوچولوتونو حفظ کنه انشاالله 🙏 پس بخاطر اونم که شده سعی کنید آروم باشید چون استرس و فشار روانی شما رو بچه قطعا احساس میکنه ضمن اینکه رو خیلی چیزا تاثیر داره !

نه متاسفانه این آقایی که فرمودینو من نمیشناسم.

یه بارم یکی به زور میگفت فلان اکانت کاربری خانوم خودتی!! 😂 آخرشم بامزه تموم شد !

مراقب خودتون و کوچولوتون باشید .

شاد باشید 🙏

من بازم بعد از چندین ماه و فوت بابام اومدم تو سایت! از حرفای من برداشت بد نکنید چون قصد و نیتم اینه که فقط کمک کنم و ازتون میخوام برا زندگم دعا کنید! الان مدتهاست خودم بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سردرگم شده! و با فوت بابام که پشت و پناه من بود حالم بدترم شده.

ببخشید نمیدونستم متاهل هستین . خدا کوچولوتونو حفظ کنه انشاالله 🙏 پس بخاطر اونم که شده سعی کنید آروم ...

خواهش میکنم ، بله متاهلم

اینقدر معذب نباشین سن من سن دختر نداشتتونه خواهرم همسن شماس ک منو بزرگ کرد 🤭

ممنونم از راهنماییتون کاش بشه واقعا بیماری پوستی گرفتم از استرس شدید

اره وایب اونادمو میدین

متشکرم همچنین

منم اینطور شدم دقیقا..ی دختر ۷ساله هم دارم باهرصدایی میپره فعلا فقط نگران اونم و برباعث و با.نی تمام ...

🥲🥲🥲🥲🥲💔💔💔💔دختر من ۹ ماهشه و با هر صدایی میپره از بس هرچی شنیدیم ناخوداگاه جلوش جیغ زدم و اون از ترس گریه کرد دردش ب جونم قنداق بود میزدن جیغ میکشیدم