2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048561 بازدید | 118822 پست

اخه من فعال کی بودم این موقع صبح هیچ کسی توی گروه پر نمیزنه 

پاشدم اومدم اینجا😁 

خابالوها کجایین؟

@لیلی_ومجنون

@zibaye_khofte2288  

@خوشگلشششونم  

@آلاهیدا  

@زی_زی_گولووو  

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارن خر و پف میکنن😅😂😂😂سلام ،صب بخیر

سلام ساناز جون خوبی صبح شمام بخیر

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
دوستان سلام واسه چالش زمستون عضو گیری میکنید یا بازم محدودیت داره

عضو گیری ازاده خوش اومدی عزیزم

اخه من فعال کی بودم این موقع صبح هیچ کسی توی گروه پر نمیزنه  پاشدم اومدم اینجا😁  خابالو ...

تنها نیسی فعااال من😁

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
سلام  وزن ۸۳کیلو وزن هدف ۶۳کیلو قد ۱۶۰ من عضو کدوم گروه میشم؟

خوشگل من صفحه اول و دوم تاپیکرو کامل مطالعه کن خودت میفهمی😘

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
تنها نیسی فعااال من😁

بهبه دردونه ی من چطوری؟🤗

سلام رقیب جونم چطوری  پیدات نیست 🤔 من نمیتونم تگ کنم به خاطر همین یکی از پیام هات و ریپلای ک ...

سلام عزیز دلم 

خبر ندارید خودم چکار کردم!!! 😝 

گزارش# دیروزم ۹۹/۱۰/۲:

کالری مجاز ۵۰۰ 

کالری مصرفی ۶۹۵!!

ورزش نکردم 😅

۸ لیوان اب خوردم و مولتی ویتامین

Null

براى خودت زندگى كن

بپوش؛ برقص

بگو؛ بخند

هر طور كه دلت مى خواهد

براى خودت بهترين باش

يادت باشد تو تنها كسى هستى كه ميتوانى حال دلت را زيرو رو كنى، در هر موقعيتى دركش كنى و برايش مهربانترين باشى

پس با خودت رفيق باش

خودت را هميشه دوست داشته باش...

سلام صبح بخیر❤️

انگیزه#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰