2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061030 بازدید | 118822 پست
همینو میگم دیگه😂😂😂😂در عین سادگی خیلی عالیه🤪

😂😂😂😂😂😂

‌امید پیشرفت بهش هست خلاصه😁😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گزارش# 🥺🛒

صبحانه چای😶

نهار هیچ....

میان وعده = سیب +کیوی+لیمو شیرین+ بستنی

شام=ماکارانی ۱ خورشت خوری😂+ سس یک نفره

کالری مصرفی : ۸۶۱

ورزش: ۴۸۴

کالری مجاز : ۱۴۰۰

جمله انگیزشی🤍خواستن توانستن است🤍

@سمیه1396 💞

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

[QUOTE=169556903]ببینم تو و دیانا سر این بچه ها چه بلایی میارین😂😂😂😂 ببینم پامونو تو کلانتری باز می

مثلا یه ورزش‌سنگین بدم..

همه شَل و پَل شن

بعدش بیان ازم شکایت کنن و دیه بخان😆😆😆😆😆😆

منم بگم  مگه‌من کردم؟؟؟خودتون کردید😂😂😂😂 ؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
واییییییییییی گزینه ۳ نداره😖😖😖😖😖😖

گزینه ۳ ،،،، میشه حرکت ۴ بعدی😂😂😂😂💪💪💪💪

گزینه ۳ ،،،، میشه حرکت ۴ بعدی😂😂😂😂💪💪💪💪

خواهرم جرواجر میشیم که🤪🤪🤪🤪🤪🤐اندکی رحم و مروت😂😂😂😂پس به دو گزینه اول اکتفا میکنیم😂😂😂😂😅😅😅😵😵😵😵ما میتوانیم😆😆😆😆🤣🤣🤣

گزارش# 🥺🛒 صبحانه چای😶 نهار هیچ.... میان وعده = سیب +کیوی+لیمو شیرین+ بستنی شام=ماکارانی ...

عزیزم فست به‌معنای نخوردن و‌گشنگی‌کشیدن‌که نیست!!

چرا صبحونه و ناهار نخوردی؟؟؟

فست یعنی چیزای کم کالاری بخوریم ولی سیر بشیم وهم کالریمون بالا نره..

همون کالری ۷۰۰ را در طول روز پخش‌کن...

‌سعی کن روزای فست از روزهای معمولیت، سالم تر باشه...

ورود هله هوله و تنقلات به خونه ممنوعه تا حتی که هوس‌هم‌کنی، در دسترست نباشه....

سس هم کلا حذف کن که همش  چربی هست...⛔️⛔️⛔️

نه انگاری دس به دس شده .الان دسته نینیاره۵😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوخی شوخی با نی‌نی یار‌هم  شوخی 

من تو کشمکش راه بودیم میرفتیم میومدیم عرض ادب کردم ننه😁😁😁😂😂😂😂

قربونت خوشملم

تو اثاث کشی چند تا از لیوانام شکستن ، داشتم جمع و جور میکردم حواسم نبود 😂😂😂😂😂😂 ینی خسارتی که تو این دو روز دیدم، تو اثاث کشی واقعی ندیدم 🤣🤣🤣🤣😋🤣

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

توروخدا منم ثبت نام کنین😭

هدف اول:کاهش وزن وزن الان:۷۱ وزن هدف۶۱ و۱۰کیلو کاهش وزن در عرض پنج ماه هدف دوم: قبولی در آزمون استخدامی سال بعد و معلم شدنم... دوست دارم همسرمو من دوتا کارمند موفق باشیم و الگوی بچه هامون درآینده باشیم... بچه هایی که با دیدن پدرو مادر باسواد و خوبشون مارو الگوی زندگیشون آیندشون قرار بدن🌺👏 #خدایا شکرت
عزیزم فست به‌معنای نخوردن و‌گشنگی‌کشیدن‌که نیست!! چرا صبحونه و ناهار نخوردی؟؟؟ فست یعنی چیزای ک ...

نه من بخاطر رژیم اینکارو نکردم ک!

امروز دیر پاشدم و کلی کلاس انلاین و....

فقط ب شام رسیدم 

بعد ۱۴۰۰ کالری تو روز واقعا زیاده دل درد میگیرم😅

شاید کلا ۱۰۰۰ تاش کنم🤔

اهان چشمممم♥️

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز