2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1001418 بازدید | 118822 پست
سلام 🙋 منم امشب گزارش میدم  امروز فردا می‌خوام ۶۰۰؛۷۰۰بسوزنم تا ببینم یکشنبه عدد ترازو چی نش ...

امروز کم نخور .‌‌‌‌‌منم امروز  خونه خلوت شه ورزش کنم  

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
سلام به همه امروز خگخ بودم کالری شماری نکردم. اینا رو خوردم👇 خرما+گردو+سیب و دارچین+گل کلم ...

ماشالا بهت ساراجون...سخت نیست خگخ؟

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
ماشالا به خودت و ارادت عزیزم😍😍 نه اصلا خیلی هم خوبه یک بار امتحان کن مشتری میشی😉

خیلی دوست دارم ولی میترسم کم بیارم و هیولای درونم بیدار بشه بیشتر کشیده بشم به سمت پرخوری اون روز...

اخه من اگر یه روز یه چیز شیرین نزارم دهنم میمیرم

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
ماشالا به خودت و ارادت عزیزم😍😍 نه اصلا خیلی هم خوبه یک بار امتحان کن مشتری میشی😉

عاااا الان دیدم هرما هم میشه خورد..پس هفته ی دیگه منم همراهیت میکنم واسه خگخ

2804
2805

سلام خانما خوبین 

من میخوام از یکشنبه باز شروع کنم 

فردا تولد همسرمه برنامه ریزی کردم کیکو اینا مهمون میاد 🥴

نمیتونم فردا فست باشم 

یکشنبه خودمو وزن میکنم باز با همون وزن شروع میکنم   

این ماه ۳ تا کیک داریم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️(خدایا خودت کمک کن تا اصافه نشه وزنم 🥴)

@sepiiiiiideh   خوبی عزیزم

من تا الان طبق کالری خوردم ولی ورزش نداشتم ایشالا از یکشنبه شروع میکنم باز 

2801