2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047827 بازدید | 118822 پست

از خداوند رحمان می خوام تن همتون سالم و دلتون خوش باشه و در کنار خانواده لحظه هاتون به خوشی بگذره 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامی_خوشگل     مرضی کجایی باز رفتی تو دیگ😯😂

🤣🤣🤣

فدااااتشم

نه اجی بخدا تو دیگ نیسم😂

روزه بردتم😁😁

هستم

ولی خستم

😁😁

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
دو صفحه اولو خوندی🤔🤔🤔 از اونجا باید بفهمی دیگه

ببخشید الی جون،بعداز چندوقت باید مقدارکالری مصرفیمون تغیربدیم؟مثلا برا شروع رژیم کالری مجاز۱۴۰۰هست تا کی باید این مقداربمونه؟

باشه گلم از اول شروع میکنم آهان منم دلم میخواد روزه بگیرم همش تنبلی میکنم، بخونم دوباره انگیزه بگی ...

پا شو گلم تنبلیو بذا کنار از نماز شرو کن💚👍

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
به به مانکن خانوم😍😍😍 خیلی عالیه 👏🏻👏🏻👏🏻 من از شما انرژی میگیرم ،ولی فک کنم شما کله زرد بشی ...

حالا کو تا مانکن شدن 

مرسی گلی جان انشالله باهم نارنجی بشیم 

از وقتی روزه میگیرم کاهشم کم شده چون فست و ورزشو گزاشتم کنار 

ولی از رو نرفتم و امروز فست وبا ۷۰۰ بستم 😊😍

@دیانا24  

@الیhassan  

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

سلاام

شبتون خوش

کالری مجاز ۱۵۲۰

مصرفی ۱۴۳۰

امروز استراحتم بود برای ورزش

سحر بادمجون شکم پر شربت تخم شربتی عسل خرما

افطار نون پنیر سبزی هندونه خاگینه 

بینشون پرتقال کیوی انجیر خشک چااااای خرما شربت خاکشیر عسل

@sepiiiiiideh    

@فندق_فسقلی    

@mamanehaniyeh    

@چاوشین    

@negin_slh    

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
ببخشید الی جون،بعداز چندوقت باید مقدارکالری مصرفیمون تغیربدیم؟مثلا برا شروع رژیم کالری مجاز۱۴۰۰هست ت ...

عزیزم هر ۵کیلو کاهش

۱۰۰گرم باید از کالریت کم کنی

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

بچه ها کسی هس با من رقیب وزنی بشه......

بیاین توروخدا وسطش ول نکنین دیگه،تا الان چندتا رقیب گرفتم،ول کردن رفتن.🙆‍♀️

یکی بیاد یا یکی از تثبیتیا منو برداره😂چک کنه،ثواب داره.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....