2777
2789

ی مشکل مالی برامون پیش اومده شوهرم دوتا موتور داره یکیو زده برا فروش با اینکه 2ملیون زیر قیمته هیچکس نمیخره، انگار قفل شدیم، 😭😭هرچی خدا رو صدا میزنم انگار نمیبینه منو داره میبینه دارم از غصه دق میکنم 😭😭

هرچی آقا ابوالفضل رو صدا میزنم با اینکه همیشه جوابمو میدادن الان تو این شرایط نمیدونم چرا جوابمو نمیده😭حس میکنم قفل شدیم خسته شدم دعا کنید فروش بره خیلی مشکلمون بزرگه 

صلوات زیاد بفرستید

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بنویس CEEPORTبچسبون به موتورتون

کلمه ی پاکسازی موتورتون فروخته شده بدون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجوری نگو مطمئن باش خدا مصلحت دونسته انشالله گره گشا میشه گلم ❤

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

توکل کن 

چاره ای جز این نیست 

توکل کن آروم بگیری

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

یکی‌از چیزایی که خیلی توی رزق و مال اثر داره ذکر زیاد استغفاره مدام مشغول ذکر استغفار باشین تا حل بشه اگه حل نشد دوتا دلیل داره یکی اینه با اعتقاد نگفتین دوم مداوم نگفتین

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
عزیزم مشکل مالی نداریم ما الان ی مشکلی پیش اومده  10 تومن نیاز داریم واسه اونه

اگه مشکل مالی ندارین برید یه وام بدون سپرده بردارین،آدم وقتی مشکلی داره بدنبال راه حل منطقی و عملی باشه نه صلوات و صدا کردن امام

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
دعا کن برام 😓🙏

حتما

تو دیوار و شیپورم گذاشتید؟

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
نه اینجوری نگو مطمئن باش خدا مصلحت دونسته انشالله گره گشا میشه گلم ❤

دوبار میخاستم بزارمش تو سایت دیوار هر دوبار صبر اومد،،،، همون لحظه عطسه میزدم، 😓