2777
2789
عنوان

کمک لدفن

176 بازدید | 46 پست

با همسرم قهر بودم دیشب بدجور باهم دعوا کردیم حالا پیام داده دلم میخواد بغلت کنم میخواستم نخونم ک جوابی ندم بهش دستم اومد روش وارد صفحه شدم 

حالا بنظرتون جواب بدم ادمیه ک اگه دید جواب ندادم خیلی حرص میخوره حتی احتمال اینکه لج کنه ام هست ولی دلممم خیلی میخواد تنبیهش کنم  

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

سرچی؟

بنظرت کی مقصر بود؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم مثل ت ام شوهرمم مثل شوهر ت بعدش این حرفارو ک میزنه بدتر متنفر  میشم ازش دست خودم نیس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز