2777
2789
عنوان

کمک لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 46 پست
خوش بحالت ک میتونی مهربون بشی من اگه مهربونم باشم تظاهر میکنم مگرنه تو دلم میمونه 

واییی منم کارای بد ش هیچوقت یادم نمیره و انگار کینه دارم 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجبا اومدم درد و دد کنم شوهرم قاپ زدی ک 🤣😭

ن اقو نمیخوام من شوهر اینجوری دارم خودم 😐😭🤣🤣

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
واییی منم کارای بد ش هیچوقت یادم نمیره و انگار کینه دارم 

اره حرصم میگیره ازش

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
تازه وقتی میرم سمتش کلی غرولند میزنه که نیا سمتم نمی‌خوام باهات حرف بزنم منم با خنده میگم الکی نگو م ...

واقعا منم اگه بابام نبود و عموم (پدرهمسرم )نبود طلاق میگرفتم ولی بابام بنده خدا بخاطر غصه های زنرگیش با ۴۲ سال سن چهرش میزنه بالای ۵۰ سال دیگه دلم نمیاد اذیتش کنم 

خخخ عجبا بیا باهم ساعت ۹ بزاریمشون جلو در 😆

اره والا 😒😂

باید بالاخره یه کاری کنی که تموم بشه،مردها که معمولا اصلا دنبال راه حل نیستن پس ما خودمون باید درستش ...

از حالا تصمیم گرفتم وقتی عصبانیه گوشیو خاموش کنم ک زنگش نزنم 

اخ ک منم جدیدا دلم میخواد ی جایی تنهای بشینم نیاد مزاحمم بشه ب کاراش فکر کنم ولی نمیشه 

دقیقا مثل من

واقعا منم اگه بابام نبود و عموم (پدرهمسرم )نبود طلاق میگرفتم ولی بابام بنده خدا بخاطر غصه های زنرگیش ...

عزیزم،اصلا به طلاق فکر نکن،طلاق برا مرحله آخره،دلم برا پدر مادرامون میسوزه که چقدر به خاطر ما بچه ها اذیت میشن،خدا خفظشون کنه

عزیزم،اصلا به طلاق فکر نکن،طلاق برا مرحله آخره،دلم برا پدر مادرامون میسوزه که چقدر به خاطر ما بچه ها ...

اره بخاطر خانوادم پیش همسرم زجرم بکشم حرف طلاق نمیزنم ولی دلم خیلی پره از زندگی