2777
2789
عنوان

کمک لدفن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی منم خیلی بده حس میکنم میکشنتم 

شوهر من هیچ کنترلی رو خودش نداره تو اعصبانیت هر پی بیاد دهنش میگه بعدش اینجوری مهربون میشه ازش بدم میاد منم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
جدی ؟؟؟

آره عزیزم منم اوایل که قهر میکردم مخصوصا سال اول که زیر یه سقف رفته بودیم چقد فک میکردم جواب کارشو چه جوری بدم که پررو نشه و بدونه و تکرار نکنه.. بعدش یه این نتیجه رسیدم انقد من فک میکنم اون اصلا فک نمیکنه و خودش یگف بدون منظور و فکر حرفی زده من ناراحت شدم وی من فلسفه بافی میکردم و خودمو اذیت میکردم.. 

آره عزیزم منم اوایل که قهر میکردم مخصوصا سال اول که زیر یه سقف رفته بودیم چقد فک میکردم جواب کارشو چ ...

بخدا دیگه داغونم‌کاش درست میکرد رفتارشو اصن‌نمیتونم‌کنار بیام با رفتارش 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤
شوهر من هیچ کنترلی رو خودش نداره تو اعصبانیت هر پی بیاد دهنش میگه بعدش اینجوری مهربون میشه ازش بدم م ...

شوهر منم خیلی بد عصبانی میشه با این تفاوت که اصلا بعدش مهربونم نمیشه ولی بازم من میرم سمتش باهاش حرف میزنم دوست ندارم از هم سرد بشیم

شوهر منم خیلی بد عصبانی میشه با این تفاوت که اصلا بعدش مهربونم نمیشه ولی بازم من میرم سمتش باهاش حرف ...

همسر منم خیلی حق ب جانب میشه بخدا هزار تا حرف زده ی حرف منو‌ک بد بوده پیش میکشه هزار تا حرف خودش فراموش شه  بعد باهمون ی دعوای جدید راه میندازه دعوایی ک ب نفع من‌بوده ب نفع خودش تموم‌میککنه 

لایک نکنین لطفا ریپلی کنید 🤩😍❤
همسر منم خیلی حق ب جانب میشه بخدا هزار تا حرف زده ی حرف منو‌ک بد بوده پیش میکشه هزار تا حرف خودش فرا ...

وای اسی ت هوووی منی انگار 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
شوهر منم خیلی بد عصبانی میشه با این تفاوت که اصلا بعدش مهربونم نمیشه ولی بازم من میرم سمتش باهاش حرف ...

خوش بحالت ک میتونی مهربون بشی من اگه مهربونم باشم تظاهر میکنم مگرنه تو دلم میمونه 

همسر منم خیلی حق ب جانب میشه بخدا هزار تا حرف زده ی حرف منو‌ک بد بوده پیش میکشه هزار تا حرف خودش فرا ...

خب پس شمام موقع دعوا هیچی نگو فقط سکوت کن بذار اینقدر حرف بزنه تا خسته بشه که دیگه بهانه ای برای دعوای دوم نداشته باشه

خوش بحالت ک میتونی مهربون بشی من اگه مهربونم باشم تظاهر میکنم مگرنه تو دلم میمونه 

تازه وقتی میرم سمتش کلی غرولند میزنه که نیا سمتم نمی‌خوام باهات حرف بزنم منم با خنده میگم الکی نگو می‌دونم تحمل نداری خلاصه به زور وادارش میکنم تمومش کنه،محض زندگیم و بچه ام دوست ندارم بچه ام غصه بخوره

تازه وقتی میرم سمتش کلی غرولند میزنه که نیا سمتم نمی‌خوام باهات حرف بزنم منم با خنده میگم الکی نگو م ...

برعکس منی دقیقا