سلام به همه من تقریبا۱۷روز پیش سقط داشتم سقط خودبه خودی بود الان همش استرس دارم که بارداری پوچ بوده یانه یه هفته قبل سقط سونو دادم جوابش این بود قطب فتال دیده میشود
واکنش سیدوانی نرمال میباشد درحال حاضر FHRدیده نشده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب محض خونریزی باید سریع میرفتی دکتر ..حالا کاریه ک شده ..دهانه رحمت کوتاه بوده شاید بخاطر اون سقط شده ..انشالله ب زودیا باردار میشی ولی از روز اول تحت نظر باش ..دهانه رحمت ۲۹بوده باید حداقل ۳۵ باشه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم این که قلب جنین خوبه تو ۶ هفته مثلا بعد تو ۸ هفته کار نمیکنه برای چیه؟چی میشه این اتفاق میوفته ...
اینم میشه اختلال در رشد جنین.. و دکترم اینجوری توضیح داد که قدرت خداست که اگر جنین تو رشد وتکاملش مشکلی داشته باشه خود بدن سقطش میکنه.. پس برای اینم باید خدا را شاکر باشیم..