2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید من خیلی ترسیدم

335 بازدید | 21 پست

دیشب بهم احتمال بارداری مولار دادن، ۶ هفته و ۳ روزمه، بتام ۳۵۰۰ هست، شکل کیسه نامتعارف بوده، گفته هفته دیگه مجدد سونو و بعد کورتاژ، خواااااهش میکنم راهنماییم کنید من وحشت زده شدم، هیچ درد و خونریزی هم ندارم

توکل کن به خدا. تو اختیاری روی اتفاقات داخل بدنت نداری. پس ترس و نگرانی تو تاثیری روی اون چیزی که ...

من خیلی چشم انتظاری کشیدم، تا اومدم شادی کنم، بدترین چیزی که میشد نصیبم شد، خیلی حالم بده😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی چشم انتظاری کشیدم، تا اومدم شادی کنم، بدترین چیزی که میشد نصیبم شد، خیلی حالم بده😭

اشکالی نداره اصلا این چیز ها و سقط شدن ها تو روند بارداری یه چیز عادی هست ما زیاد بزرگش می کنیم و باهاش غیر عادی رفتار می کنیم

کلا طبیعت انگار با آزمون و خطا کارهاش پیش می بره

منم یه سقط داشتم و بعدش دو تا بارداری سالم داشتم

الهم عجل لولیک الفرج

اشکالی نداره اصلا این چیز ها و سقط شدن ها تو روند بارداری یه چیز عادی هست ما زیاد بزرگش می کنیم و ب ...

چقد بعدش باردار شدید؟ من که خیلی ترسیدم برای بارداری بعدی، تا دیشب حتی فکرشم نمیکردم همچین چیزی سرم بیاد

چقد بعدش باردار شدید؟ من که خیلی ترسیدم برای بارداری بعدی، تا دیشب حتی فکرشم نمیکردم همچین چیزی سرم ...

ببین منم غصه می خوردم ولی خب ناراحتی یا اضطراب فایده ای نداره. چون واقعا تو نقشی در اتفاقات داخل بدنت نداری

دکتر بهم گفت ۶ ماه الی یک سال صبر کن بعد دوباره اقدام کن

یک سال صبر کردم و تو اولین ماهی که اقدام کردیم باردار شدم

و خیلی هم بارداری خوب و راحتی داشتم

شاید یکی از دلیل هاش اینه که همیشه اعتماد و توکل دارم به خدا که هر چی پیش میاد برای ما آدم ها خیر و برکت هست.

الهم عجل لولیک الفرج

ببین منم غصه می خوردم ولی خب ناراحتی یا اضطراب فایده ای نداره. چون واقعا تو نقشی در اتفاقات داخل بد ...

مرسی از انرژی خوبت عزیزم، کاش منم بتونم حال خودمو خوب کنم، دنیا برام تموم شده، شما مولار بودید؟ کورتاژ سخته؟ من میترسم بعدش مولار ادامه پیدا کنه، بعضی ها میگن ممکنه بتا صفر نشه، از همه چی ترسیدم

مرسی از انرژی خوبت عزیزم، کاش منم بتونم حال خودمو خوب کنم، دنیا برام تموم شده، شما مولار بودید؟ کورت ...

من بارداری پوچ بودم دکتر بهم دارو داد ولی خودش طبیعی سقط شد.

تازه تو اون یک سال هم که صبر کردم برای اقدام کلی فامیل شوهر پشت سرم حرف درآورده بودن که این مشکل داره و نمی تونه بچه بیاره و ...

جالبه همین ادم ها بارداری بعدی ام که سالم و سلامت به دنیا امد حتی یه کادو بهم ندادند!

الهم عجل لولیک الفرج

ببین منم غصه می خوردم ولی خب ناراحتی یا اضطراب فایده ای نداره. چون واقعا تو نقشی در اتفاقات داخل بد ...

من همسرم مشکل اسپرم داره بیشتر از یکساله تحت درمان بوده، تقریبا هم دارو جواب داده، ولی فکر کنم از کروموزوم مشکل داشته که نشده، به نظرتون منطقی تر نیست بعد از این قضیه به ivf فکرکنم؟

من بارداری پوچ بودم دکتر بهم دارو داد ولی خودش طبیعی سقط شد.تازه تو اون یک سال هم که صبر کردم برای ا ...

من جاریم ۱۵ سال نابارور بود با دو تا سقط، مادرشوهرم به همه گفت مشکل داره، الان که به سر خودم اومد، متوجه شدم برادرشوهرم مشکل داشته، نه جاری بی زبون من که جلو همه خار و بی زبون شد، حالا هم پشت سر من به همه میگه مشکل داشته، نمیگه دوتا پسرم مشکل داشتن

من همسرم مشکل اسپرم داره بیشتر از یکساله تحت درمان بوده، تقریبا هم دارو جواب داده، ولی فکر کنم از کر ...

ببین دکتر به من گفت سقط تا یکی اش طبیعی هست ولی اگه تکرار شد بعدی ها رو می بریم آزمایشگاه که ببینیم مشکل از کجا بوده!

شما هم بد به دلت راه نده.

تو زن های قدیم اگه بپرسی و دقت کنی هر کدوم یکی دو تا سقط داشتن

الهم عجل لولیک الفرج

ببین دکتر به من گفت سقط تا یکی اش طبیعی هست ولی اگه تکرار شد بعدی ها رو می بریم آزمایشگاه که ببینیم ...

دلم شکسته، واقعا نمیدونم چجوری تحملش کنم، چیز بدی از خدا نخواستم، بعد ۷ سال ازش خواستم مادر بشم، من عاشق بچه هام😭

من جاریم ۱۵ سال نابارور بود با دو تا سقط، مادرشوهرم به همه گفت مشکل داره، الان که به سر خودم اومد، م ...

همین بگو

ولی تو بی زبون نباش. نزار کاری که با جاری ات کردند با تو هم بکنند

هر چی تو خودت بریزی خانواده شوهر بیشتر تو سرت می زنند و بهت استرس وارد می کنند

اتفاقا همین بگو که جاری ات هم به خاطر همین مشکل اسپرم ۱۵ سال طول کشیده تا بچه بیاره!

(البته الان علم نسبت به ۱۵ سال پیش خیلی پیشرفت کرده )

الهم عجل لولیک الفرج

از هیچی نترس ؛ببین اگه این یکی سقط بشه بارداری بعدی زود اتفاق میوفته

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
دلم شکسته، واقعا نمیدونم چجوری تحملش کنم، چیز بدی از خدا نخواستم، بعد ۷ سال ازش خواستم مادر بشم، من ...

عیب نداره حالا حالا فرصت داری که بچه بیاری

منم بعد ۷ سال سقط برام پیش امد برای همین همه فکر می کردند قبلش هم سقط داشتم و بهشون نگفتم البته من زیاد باهاشون همکلام نمی شدم چون زیادی پررو بودن.

الهم عجل لولیک الفرج