2789
عنوان

سقط جنین

279 بازدید | 25 پست

سلام به همه من تقریبا۱۷روز پیش سقط داشتم سقط خودبه خودی بود الان همش استرس دارم که بارداری پوچ بوده یانه یه هفته قبل سقط سونو دادم جوابش این بود قطب فتال دیده میشود

واکنش سیدوانی نرمال میباشد درحال حاضر FHRدیده نشده

طول سرویکس۲۹میلیمتر

یعنی پوچ بوده؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی جنین بوده یعنی پوچ نبوده عزیزم نگران نباش.. جنین شما تازه اول قلب داشته بعد قلبش از کار افتاده اصلا پوچ نبوده.. من بارداری اولم جنین بدون قلب از اول بود تا 10 هفته صبرکردم اما بدون قلب بود و کورتاژ کردم.. بعدش دوباره باردار شدم.. 

عزیزم متاسفم💔منم به تازگی برای بار دوم سقط کردم

هردوبارو هفته ۸ رفتم سونو گفتن ۴هفته رشد کرده و فقط کیسه تشکیل شده

این یعنی پوچ

حالا چرا میترسی پوچ بوده باشه؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
وقتی جنین بوده یعنی پوچ نبوده عزیزم نگران نباش.. جنین شما تازه اول قلب داشته بعد قلبش از کار افتاده ...

شما چندوقت بعدش باردار شدین؟؟ تا چندوقت جلوگیری داشتین؟؟ فهمیدین مشکل از چی بوده؟

خدایا شکرت💜
۶هفته

خب جنین بوده فقط قلبش دیده نشده باید صبر میکردی تا ۸ هفته ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وقتی جنین بوده یعنی پوچ نبوده عزیزم نگران نباش.. جنین شما تازه اول قلب داشته بعد قلبش از کار افتاده ...

عزیزم این که قلب جنین خوبه تو ۶ هفته مثلا بعد تو ۸ هفته کار نمیکنه برای چیه؟چی میشه این اتفاق میوفته؟

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

جنینی من خودش سقط شد هم ترسیده بودم اون روز هم نزدیکی داشتم بعدش لکه بینی و خونریزیشروع شد