2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 25 پست
انشالله سری بعدی باردار بشی نی نی سالم میاد بغلت

ممنون عزیزم همچنین.

حالا میشه بگی چرا دوست نداشتی که پوچ بوده باشه؟

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما چندوقت بعدش باردار شدین؟؟ تا چندوقت جلوگیری داشتین؟؟ فهمیدین مشکل از چی بوده؟

3 ماه بعدش باردار شدم البته خودم تا 3 ماه جلوگیری داشتم و ویتامین مصرف میکردم.. من باقیمانده جنین ناشی از کورتاژ دادم آزمایشگاه که دلیلش مشخص بشه که دوباره تکرار نشه نتیجش اختلال کروموزومی و جنین نارس بودکه الان خیلی شایع هست و گفتن مشکلی نیس.. الان بارداری دومم هست 12 هفتم.. برای اینم نگران بودم قلب نداشته باشه که خداراشکر مشکلی نبود... شما هم نگران نباش.. سقط خیلی شایع هست قصه نخور ان شاءالله آمادگی داشتی زودتر اقدام کن.. 

خودش سقط شد

ب محض خونریزی باید سریع میرفتی دکتر ..حالا کاریه ک شده ..دهانه رحمت کوتاه بوده شاید بخاطر اون سقط شده ..انشالله ب زودیا باردار میشی ولی از روز اول تحت نظر باش ..دهانه رحمت ۲۹بوده باید حداقل ۳۵ باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم این که قلب جنین خوبه تو ۶ هفته مثلا بعد تو ۸ هفته کار نمیکنه برای چیه؟چی میشه این اتفاق میوفته ...

اینم میشه اختلال در رشد جنین.. و دکترم اینجوری توضیح داد که قدرت خداست که اگر جنین تو رشد وتکاملش مشکلی داشته باشه خود بدن سقطش میکنه.. پس برای اینم باید خدا را شاکر باشیم.. 

3 ماه بعدش باردار شدم البته خودم تا 3 ماه جلوگیری داشتم و ویتامین مصرف میکردم.. من باقیمانده جنین نا ...

ممنون عزیزم ،منم پاتولوژی گف مشکل خاصی نیس ، شیش ماه جلوگیری کردم ، تازه شروع کردم اقدامو، انشاا... نینیت سالم بیاد بغلت ❤

خدایا شکرت💜
ب محض خونریزی باید سریع میرفتی دکتر ..حالا کاریه ک شده ..دهانه رحمت کوتاه بوده شاید بخاطر اون سقط شد ...

وقتی لکه بینی داشتم دکتر رفتم معاینه کرد ببخشید باانگشت رحممو معاینه کرد بعدش خونریزیم بیشتر شد دو روز بعد دفع شد

اینم میشه اختلال در رشد جنین.. و دکترم اینجوری توضیح داد که قدرت خداست که اگر جنین تو رشد وتکاملش مش ...

عه اره به منم یه همچین چیزایی گفتن  مرسی عزیزم 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم